Roca Meridian

Roca Meridian

De Meridian collectie komt het best tot zijn recht in combinatie met de nieuwe series kranen M2 en Esmai van Roca, de twee vullen elkaar perfect aan waardoor nieuwe waarden en gevoelens aan de badkamer worden toegevoegd.

Uitgebreid assortiment
Meridian biedt universele oplossingen voor het inrichten van de beperkte ruimte van de badkamer, dat toch vaak een uitdaging is. Dankzij het uitgebreide assortiment, bestaande uit 33 verschillende producten, kan de badkamer naar elke smaak en behoefte ingericht worden.

Wastafels van geweldig formaat, dubbel, asymmetrisch, met of zonder zuil of sifonkap… de mogelijkheden zijn enorm; u krijgt plezier in het inrichten van de badkamer, door producten te combineren die uw persoonlijke smaak weerspiegelen.

Roca Meridian

Beperkte ruimtes
Als noviteit presenteert de collectie Meridian een nieuw concept in wastafels: Unik. Een nieuwe badkameroplossing met maximale kastruimte. Deze nieuwe serie van Roca biedt verschillende oplossingen om in alle behoeften te voorzien als het gaat om de inrichting van beperkte ruimtes.

Roca Meridian

Veel mogelijkheden
Bovendien vallen binnen de Meridian collectie ook een handdoekhouder en verschillende accessoires. Meridian biedt compacte wastafels voor optimale aanpassing aan de ruimte van uw badkamer.

De grote verscheidenheid aan wastafels maakt alles mogelijk. Ook het duoblok, normaal of back to wall en het wandcloset normaal of compact zijn in de Meridian collectie opgenomen.

Natuurlijk in perfecte harmonie met bidets, die dezelfde formele kenmerken hebben. In totaal 7 producten die nogmaals alle mogelijkheden bieden voor het inrichten van uw badkamer, waardoor slechts uw verbeelding de ruimte kan beperken.

Bron: Roca


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags