Roca Eliptic

Roca presenteert als noviteit van 2007 de ELIPTIC-serie waarin keramiek en hout zijn versmolten tot een uniek en compleet geheel.

De wastafel is een onmisbaar element dat bepalend is voor de esthetiek en functionaliteit van de badkamer.

De vormgeving en het design van de wastafel zijn de belangrijkste kenmerken wanneer het concept van de badruimte wordt gekozen, omdat deze de trend en de lijn van de ruimte markeren.

Roca biedt een compleet concept voor het creëren van “wastafelruimte” en reikt daarbij de beste oplossingen aan zonder het design en de functionaliteit uit het oog te verliezen.

De wastafel, het meubel en de spiegel vormen samen één geheel, dat special is ontworpen om in de behoeften van iedere gebruiker te voorzien.

Het wastafelblad en het bovendeel zijn gemaakt van 50 mm dik watervast multiplex en is met natuurlijk houtfineer afgewerkt in de kleur Wengé en voorzien van een geïntegreerd handdoekrek.

Optioneel kan er worden gekozen voor een lage kast met lade van 720 x 400 mm die in dezelfde kleur is afgewerkt.

De spiegel uit de Eliptic-serie is gemaakt van 5 mm dik gepolijst glas en de bijbehorende houtfineer lijst is afgewerkt in de kleur Wengé. De afmeting van de spiegel met lijst is 720 x 720 mm.

Al deze elementen samen maken van de Eliptic een compositie die zeer geschikt is voor gebruikers die op zoek zijn naar een stijlvolle en innovatieve oplossing.

Bron: Roca


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags