Reginox Wave

Reginox Wave

U begint en eindigt de dag in uw badkamer. Een plek voor een frisse start of een heerlijk rustgevend verwenmoment.

Vorm en functionaliteit in de badkamer is belangrijk, maar in de loop van de jaren is de badkamer tevens uitgegroeid tot uw persoonlijke ontspanningsruimte.

We willen op z’n tijd relaxen en de tijd voor onszelf nemen in deze specifieke ruimte die helemaal naar wens is ingericht. Uiteindelijk associëren we ruimte met een gevoel van vrijheid en luxe.

Prachtige lijnenspel
De wastafel bepaalt voor een belangrijk gedeelte de sfeer in de badkamer. De meest welbekende wastafel is gemaakt van een keramisch materiaal, maar een wastafel hoeft niet standaard te zijn. De Wave bijvoorbeeld is een ware blikvanger in de badkamer.

Een perfecte combinatie van design en vorm. Een bijzondere aanwinst voor elke badkamer. Niet alleen het prachtige lijnenspel, maar ook de afvoer zorgt voor eenheid in design.

In plaats van de standaard ronde afvoer, heeft de Wave een platte rechthoekige variant. Deze laat zich gemakkelijk onderhouden, doordat er voldoende ruimte is rondom de afvoer.

Perfect te combineren
De Wave past in ieder eigentijds interieur en is perfect te combineren met diverse materialen. Van robuuste materialen tot warme hout tinten, de Wave creëert voor elke smaak en voorkeur een passende oplossing.

De Aqua-line serie van Reginox bestaat naast rechthoekige vormen tevens uit ronde vormen. Deze ronde wastafels zorgen voor een totaal andere uitstraling. Het Aqua-line programma biedt oplossingen voor de hoek, de wand en vrijstaand in de ruimte.

Bron: Reginox


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags