RED DOT DESIGN AWARD voor aluminium radiator CANYON

The Heating Company is in de prijzen gevallen. Op de Red Dot Awards 2011 sleepte de aluminium radiator Canyon een prijs voor Product Design in de wacht.

De Canyon is een energiebesparende aluminium designradiator met uitmuntende warmteoverdracht, die zowel tot het VASCO- als tot het Thermic-gamma van The Heating Company behoort.

Na de Communication Award op Batibouw is dit de tweede belangrijke onderscheiding in enkele weken tijd voor The Heating Company. De Red Dot Awards gelden zowat als de ‘Oscars’ van het productdesign.

RED DOT sinds 1955
De befaamde Red Dot Awards voor Product Design bestaan sinds 1955 en bekronen wereldwijd de mooiste designs van producten in diverse categorieën. Op de erelijst staan illustere namen zoals de iPad van Apple of de SLS AMG Coupé van Mercedes.

1700 bedrijven, 60 landen & 4.433 inzendingen
Voor de editie van 2011 stuurden 1700 bedrijven uit 60 landen hun topproducten in. In totaal ging het maar liefst om 4.433 inzendingen. Uiteindelijk slaagden alleen de allerbeste producten erin de jury van specialisten te overtuigen met hun innovatiekracht en designtroeven.

De Canyon-radiator werd uitgeroepen tot één van de winnaars.

Studio Segers
De Canyon is een hoogtechnologische radiator in aluminium die een moderne look koppelt aan functionaliteit. De convectielamellen aan voor- en achterzijde garanderen een optimale warmteafgifte. Achteraan de radiator is een speciale groef voorzien voor het vlot monteren van handdoekbeugels.

De Canyon is verkrijgbaar in verschillende breedtes en hoogtes en behoort zowel tot het VASCO- als tot het Thermic-gamma van The Heating Company. De radiator is een ontwerp van Wim Segers (Studio Segers), één van de vaste designers waarmee The Heating Company samenwerkt.

Bron: Vasco & Thermic


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags