Radson’s nieuwe blikvangers in de badkamer: Andros, Ios & Linosa!

Een warme sfeer gegarandeerd in de badkamer, met de 3 nieuwe Radson badkamerradiatoren.

Een streling voor het oog met hun verrassend design, onberispelijke afwerking en aantrekkelijke prijskwaliteitverhouding. Ruime keuze badkamerradiatoren Radson beschikt over een breed en veelzijdig assortiment badkamerradiatoren, in tal van verschillende types, afmetingen en kleuren.

Voor elke badkamer, keuken of toilet biedt Radson een verrassende designoplossing. Deze radiatoren zijn met onzichtbare lasnaden gelaserlast en worden vervolgens voorzien van een beschermde grondlaag (anti-corrosie behandeling) via de elektroforese-techniek.

Tenslotte worden ze met een hoogkwalitatieve epoxy-poederlak gecoat. Radson-radiatoren zijn standaard in RAL 9016 leverbaar. Andere RALkleuren én trendy metaalkleuren zijn op vraag leverbaar.

Nieuw : Andros, Ios & Linosa

Andros
Andros M wordt standaard geleverd met een voorpaneel aan de onderzijde van de radiator, waardoor de centrale middenaansluiting en de thermostaatknop volledig onzichtbaar zijn.

De middenaansluiting en de thermostaatkop in chroom zijn in de prijs inbegrepen. Andros CH daarentegen is uitgevoerd in hoogwaardig chroom en zorgt voor een verfijnd, stijlvol accent in elke badkamer.

Beide modellen zijn samengesteld uit ronde, lichtgebogen horizontale buizen en driehoekige collectoren die bijna vlak tegen de muur liggen. Het driehoekige collectorprofiel loopt mooi in lijn met de curve van de horizontale buizen en zorgt voor een minimale diepte.

Ios
Ios staat met zijn vlakke, lichtgebogen horizontale buizen en driehoekige verticale collectoren garant voor een strak maar tegelijk speels design. Het voorpaneel aan de onderzijde zorgt ervoor dat de centrale middenaansluiting en het ventiel volledig onzichtbaar zijn.

De middenaansluiting en de thermostaatkop in chroom zijn in de prijs inbegrepen.

Linosa
Linosa bestaat uit ronde, lichtgebogen horizontale buizen en valt vooral op door zijn verticale sierlijsten in geborsteld roestvrij staal of in donkere wengé-look.

Hierdoor is de Linosa een opvallende verschijning in elke badkamer en speelt hij perfect in op de hedendaagse trends in badkameren keukeninrichting.

Opvallend bijkomend detail is dat de buizen aan de zijkanten spits en naadloos in de collector overlopen. Radson biedt een kwaliteitsgarantie van 10 jaar op het volledige assortiment radiatoren.

Bron: Radson


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags