Q-artz Extravert

Q-artz Extravert

Onder de noemer Extravert Bathroom Furniture introduceerde Q-artz onlangs een compleet nieuw concept op het gebied van badmeubelen.

Sinds begin 2007
Het merk Extravert onderstreept het uitgesproken en hoogwaardige karakter van de nieuwe collectie. Sinds begin 2007 levert Q-artz wastafelopstellingen en overig maatwerk uit kwarts composietsteen.

De duidelijke behoefte aan opbergruimte leidde tot de ontwikkeling van een uitgebreid programma ladekasten, kolomkasten en spiegelkasten. Uiteraard zijn de wastafelbladen uit kwarts composietsteen vervaardigd al zijn daar ook enkele innovaties aan toegevoegd.

Q-artz Extravert

Kwalitatief hoogwaardig
Q-artz focust op het midden-hoog tot exclusief segment en daarom is er bewust voor gekozen een kwalitatief hoogwaardige collectie op te zetten. De ladekasten zijn vervaardigd uit MDF V313, een vochtwerende plaat speciaal voor de toepassing in natte ruimtes.

Qua afwerking bestaat er de keuze uit 10 soorten houtfineer waaronder noten, palissander, wengé en eiken. Laatstgenoemde kan dan weer op verschillende wijze gebeitst of gelakt worden. Verder kunnen de kasten in elke gewenste RAL-kleur hoogglans of mat gespoten worden.

Q-artz Extravert

16 verschillende soorten
Voor de wastafelopstellingen wordt gebruikt gemaakt van Silestone kwarts composietsteen. Q-artz levert dit materiaal in 16 verschillende soorten met een matte of gepolijste afwerking.

De consument kan kiezen uit 5 verschillende onderbouwwasbakken uit kwarts composietsteen of een rechthoekige onderbouwwastafel uit keramiek.

Q-artz Extravert

Maatwerk
Badmeubelen uit de Extravert collectie zijn standaard beschikbaar in de meest voorkomende maatvoeringen maar kunnen indien gewenst ook volledig op maat vervaardigd worden.

Dit betekent dat de adviseur in de showroom volledig kan inspelen op de wensen en behoeftes van de consument. De uitgebreide mogelijkheden wat betreft wastafelopstellingen, fineer- en laksoorten dragen hier nog extra aan bij.

Q-artz Extravert

Bron: Q-artz


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags