Pressalit Polygiene Antibacteriële toiletzitting

In de strijd tegen virussen en bacteriën speelt een hygiënische toiletzitting een belangrijke rol.

De toenemende internationale ongerustheid over de verspreiding van nieuwe ziekten noodzaakt tot het nemen van aanvullende voorzorgsmaatregelen. Pressalit Polygiene toiletzittingen bieden een blijvende, betrouwbare bescherming.

Natte ruimten, zoals het toilet en de badkamer, zijn kweekvijvers voor virussen, bacteriën en schimmels.

Een toiletzitting van het materiaal Polygiene biedt een goede bescherming. Polygiene doodt bewezen binnen 24 uur 90% van de op de toiletzitting aanwezige virussen, bacteriën en schimmels.

Blijvende beschermende werking
De beschermende werking van het materiaal is niet aan slijtage onderhevig en blijft levenslang actief. Het materiaal is volledig onschadelijk in contact met de huid.

Openbare en semi-openbare ruimten
De Polygiene toiletzitting van Pressalit is vooral interessant voor toiletruimten en badkamers in openbare en semi-openbare gebouwen.

Vooral in hygiënegevoelige en frequent gebruikte ruimten, zoals in de verzorgingssector, de horeca, op scholen, vliegvelden en stations is deze toiletzitting een goed hulpmiddel in de strijd tegen de verspreiding van ziekten.

Pressalit Polygiene is verkrijgbaar in model Zaga (wit). Op verzoek zijn ook andere modellen uit het assortiment leverbaar in dit bijzondere materiaal.

Bron: Pressalit


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags