Pressalit 345: Aantrekkelijke toiletzitting voor Sphinx 345

De Deense fabrikant Pressalit zet met de nieuwe toiletzitting Pressalit 345 de toon voor een perfecte pasvorm tussen toilet en zitting. Deze zitting is speciaal ontwikkeld voor het Sphinx 345 closet.

Een goed passende zitting draagt belangrijk bij aan een hoogwaardige uitstraling van badkamer en/of toiletruimte.

Pressalit tekende voor een geleidelijke overgang tussen zitting en closet door middel van een wrap-over rand met zacht afgeronde kanten. Daardoor valt het deksel fraai over de zitting en closetrand heen, voor een elegante uitstraling.

Gemak en comfort
Niet alleen aan het uiterlijk is goede aandacht besteed, ook qua functionaliteit en comfort biedt deze zitting overtuigende meerwaarde. De lift-off functie maakt grondig schoonmaken heel eenvoudig. De zitting is in zijn geheel van de roestvrijstalen scharnieren los te maken voor een gemakkelijke, snelle reiniging.

De techniek softclose zorgt ervoor dat de zitting vertraagd sluit. Deze functie voorkomt het luidruchtig dichtvallen van zitting en deksel en draagt zo bij aan een weldadige stilte in de badkamer.

Pressalit 345 past perfect op het Sphinx 345 closet en op het 345 Compact closet. Met een prijsstelling van € 119,20 (incl. btw) is de Pressalit 345 zitting in meer dan één opzicht een aantrekkelijke afronding van deze closets. Pressalit geeft 10 jaar garantie op haar zittingen.

Bron: Pressalit


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags