Pelipal Bellagio

Pelipal Bellagio

Een goed gevoel, rustgevend en zeer sfeervol. Pelipal badmeubelen introduceert de Bellagio.

Een uitzonderlijk meubel dat zich kenmerkt door haar unieke rondingen. Dit tijdloze design van hoogwaardige kwaliteit biedt voldoende bergruimte door de twee robuuste laden voorzien van soft-motion en welgevormde bijpassende kasten.

De Bellagio is een meubel passend in iedere badkamer door de diverse mogelijkheden in kleur en afmeting.

Pelipal Bellagio

De natuurlijke rondingen van de Bellagio zijn zowel in de fronten als in spiegels en kasten terug te vinden. Deze innovatieve vormgeving zorgt voor een stijlvolle benadrukking van het design in de gehele badkamer.

De vloeiende rondingen lopen door tot aan de mineraalmarmer wastafel. Verkrijgbaar in een enkele of dubbele uitvoering. Ook biedt de Bellagio de mogelijkheid voor een keramische opbouw-wastafel met een eclipsvormig glazen wastafelblad.

Pelipal Bellagio

De uitstraling wordt uiteraard mede bepaald door de kleur. Met goed afgewerkte hoogglans lak of decor fronten en de bijbehorende kastkleuren kan dit meubel geheel naar eigen smaak wordensamengesteld.

De Bellagio is van een uitstekende kwaliteit en voorzien van Pelipal Comfort. Een afwerkingskwaliteit die Pelipal als vanzelfsprekend beschouwt.

Het meubel is standaard uitgerust met 0,8 mm PVC bandafwerking, metalen laden met soft-motion, deurslagdempers en verdekte afwerking van de ophanging.

Pelipal Bellagio

Kortom; creëer sfeer door de harmonieuze vormen in combinatie met veel opbergruimte en onderhoudsvriendelijke kwalitatieve materialen.

Bron: Pelipal


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags