Nu nog meer mogelijk met Sealskin OPTIX douches

Met OPTIX creëert u uw eigen douche! Maximale transparantie en vrijheid in keuze van handgrepen, deurknoppen en/of stabilisatiesteunen.

En met nóg meer mogelijkheden nu de populaire Sealskin OPTIX series uitgebreid zijn met 2 nieuwe douches; een swingdeur met vastdeel en een inline douche voor plaatsing in een nis.

De vaste delen worden gestabiliseerd middels een nieuwe stabilisatiesteun. Deze stabilisatiesteun is in vrijwel iedere positie te monteren met subtiel verborgen bevestigingen aan het glas en de muur. Het ontwerp van deze steun is volledig in harmonie met de overige onderdelen binnen de OPTIX familie.

De stabilisatiesteun wordt standaard meegeleverd bij de nieuwe douches en is tevens los verkrijgbaar in een lengte van 100 cm. Zoals ook de andere stabilisatiesteunen van OPTIX is de nieuwe draaibare variant eenvoudig in te korten tijdens de montage.

Combineer het op maat gemaakte ontwerp van deze nieuwe – of de bestaande – Sealskin OPTIX douches met de vier verschillende optionele glaskleuren en de verschillende accessoires en het is kristalhelder: elke OPTIX oplossing is uniek!

Bron: Sealskin


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags