Nieuwe trends voor esthetische doucheoplossingen

Koralle – het merk voor douchewanden, badwanden en douchebakken van B.V. “DE SPHINX MAASTRICHT” – introduceert het nieuwe, omvangrijke douchewandenconcept ‘myDay’, afgestemd op het ‘myDay’ badkamerconcept van Keramag.

Voor het eerst wordt met deze serie een deurgreep op het profiel getoond. Dit maakt deze serie onderscheidend; de douchewand krijgt hierdoor een bijzonder slanke, lichte en elegante sfeer. Verder zorgt de montage van de greep ervoor dat het glasoppervlak eenvoudig te reinigen is.

Onder de naam ‘myDay Comfort’ biedt het assortiment ook een reeks van royale oplossingen voor het creëren van een doucheruimte voor de steeds meer gevraagde, barrièrevrije badkamers.

Koralle introduceert ook uitbreidingen binnen bestaande douchewandseries. Zoals de douchewand ‘Koralle S550 by Antonio Citterio‘. Deze designserie werd vorig jaar geïntroduceerd en is nu uitgebreid met drie nieuwe modellen. Vlakke, hoekige profielen in hoogglans aluminium geven de draaideurmodellen hun karakteristieke uitstraling.

Daarnaast presenteert Koralle binnen de douchebakkenserie Terra met een elegant design drie nieuwe modellen in een comfortabele, grote maatvoering.

Bron: Koralle


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags