Nieuwe showroom voor Victoria & Albert in Londen

Victoria & Albert, de britse specialist van vrijstaande baden, heeft een nieuwe specificatie showroom in Londen, Engeland.

Gelegen in hoofdstad’s beroemde Chelsea Harbour Design Centre dicht bij de oevers van de rivier de Thames, met een oppervlakte van meer dan 80m2, is deze showroom speciaal ontworpen om architecten, interieurontwerpers en high-end consumenten te inspireren met een scala aan klassieke en moderne producten.

De ultra-minimalistische premie-range van vrijstaande baden en wastafels nemen een belangrijke plaats in in de showroom.

Gemaakt van Quarrycast, een exclusief materiaal dat rijk is aan vulkanische kalksteen, bevat de collectie het bekroonde ei-vormige model Napoli.

Voor diegenen met een meer traditionele smaak, is het elegante mode Marlborough in een meer traditionele opstelling geplaatst.

De showroom is de eerste in de wereld om waar alle Premium baden, wasbakken en Tubo kranen op een locatie te vinden zijn.

Puur informatief
Victoria & Albert baths heeft zich een duidelijke uitbreiding van zijn marktaandeel in de luxe baden sector op de lange termijn ten doel gesteld, met name in de luxe hotels en residentiële verbouwingen over de hele wereld.

De showroom is puur informatief; alle aanvragen in de Londonse showroom worden verwezen naar de dichtstbijzijnde Victoria & Albert Premium Dealer. Er vindt dus geen direkte verkoop plaats.

Passie voor genieten
Okke Roosjen, European Sales Manager voor Victoria & Albert Baths zegt: “Met onze passie voor het genieten van baden en relaxen, het is een groot genoegen onze eerste showroom hier in Londen te openen.

Het is ontworpen om een breder publiek te laten zien waar we toe instaat zijn. Bovendien is de locatie uitstekend voor het aantrekken van internationale projectleiders en architecten vanuit heel Europa.

Ons doel is het ondersteunen van architecten, interieurontwerpers en huiseigenaren. Uiteraard zullen wij ook onze internationale distributeurs hierverwelkomen met hun klanten.

De showroom is geopend op werkdagen 09u00-17:30 en we verwelkomen graag alle bezoekers die op zoek naar een design products gebaseerd op luxueus baden. ”

Bron: www.vandabaths.com


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags