Nieuwe samenwerking tussen Grohe en Emco

Twee gerenommeerde bedrijven in de sanitairbranche, één gezamenlijk project: Grohe, wereldwijd toonaangevend merk voor sanitairarmaturen, en Emco, succesvol fabrikant van badaccessoires, introduceren samen een complete lijn van armaturen en bijpassende accessoires.

Speciaal kenmerk: de producten zijn hoogglanzend wit of mat zwart.

Dankzij deze samenwerking stellen beide bedrijven klanten in staat om hun baden van een moderne, uniforme look te voorzien. Met de armatuurlijnen Grohe Ondus, Veris en Quadra in Moon White en Velvet Black stelt Grohe de trend voor het bad.

Deze lijnen bevatten producten voor de wastafel, de badkuip en de douche in een stads Cosmopolitan Design.

Daarbij biedt emco perfect hierop afgestemde toiletpapierhouders, glashouders en handdoekhouders in twee verschillende designlijnen: emcoloft met een rechte en emcomundo met een ronde vormgeving.

Zo passen de accessoires niet alleen qua kleur precies bij de armaturen, maar ook in hun geometrische vorm.

Een echte blijver
Zwart-wit is altijd actueel en tegelijkertijd tijdloos. De beide kleuren hebben een chique en pure uitstraling en zijn een aanwinst voor elk interieur. Ze passen bij verschillende inrichtingsstijlen.

Daarbij zijn ze ook optimaal combineerbaar met felle kleuraccenten, die de ruimte een vrolijke noot geven. Daardoor biedt het concept van Grohe en Emco de klant vrijwel onbegrensde inrichtingsmogelijkheden.

Bron: Emco


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags