Nieuwe HANSAPRISMA douche- en badthermostaat: Veilig en comfortabel

 

Nieuwe HANSAPRISMA thermostaat: veilig en comfortabel

De nieuwe thermostaat in de HANSAPRISMA serie verhoogt de waarde van iedere badkamerinrichting. De HANSAPRISMA zet nieuwe maatstaven, waarmee deze thermostaat het baden en douchen tegelijkertijd aanzienlijk  veiliger en voelbaar comfortabeler maakt. Het goede gevoel rondom begint met THERMO COOL: een speciaal heetwatertraject binnenin zorgt ervoor dat de buitenkant nauwelijks warm wordt.

Het water blijft altijd goed op temperatuur: een op 38°C ingestelde veiligheidsblokkade biedt adequate en betrouwbare bescherming tegen verbranden. Absolute veiligheid biedt een naderhand te monteren temperatuurvergrendeling. Daarbij wordt de drukknop volledig vergrendeld. De HANSAPRISMA-thermostaat is geschikt voor de thermische desinfectie (minimaal 3 minuten spoelen bij een watertemperatuur van minimaal 70°C) – een maatregel tegen de vorming van legionellabacteriën. Het principe “veilig en comfortabel“ geldt ook voor de bediening van de HANSAPRISMA. De omstelling is in de greep geïntegreerd en kan met de ergonomisch gevormde drukknop worden bediend.

Nieuw: HANSAPRISMA badthermostaat

Consistentie in de gehele ruimte door HANSAPRISMA badthermostaat

Bij de badthermostaat kan worden omgeschakeld tussen baduitloop en handdouche en bij de douchevarianten  van  handdouche op hoofddouche.  
HANSAPRISMA is een moderne klassieker, die vooral een fantastische aanvulling is op de tijdloze kraanseries van het HANSA|HOME-segment.  

Een goede combinatiepartner zijn de producten uit de HANSAVIVA serie.
Renovatieset of douchesysteem

De ideale combinatie  wordt gevormd met het doucheprogramma HANSAVIVA. De innovatieve laminaire technologie van HANSA maakt het mogelijk om onbekommerd van het douchen te genieten. Het water wordt zonder extra bijmenging van lucht  door het  gesloten HANSAPROTEC-systeem geleid, dat noch onaangename wervelingen noch storende geluiden ontstaan. Gelijktijdig bespaart u energie – en ook het waterverbruik ligt met 7 l/min (aanbevolen minimale hoeveelheid) tot maximaal 12 l/min overtuigend laag.

HANSAPRISMA is vanaf april 2013 leverbaar

Geef een reactie


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags