Nieuwe Grohe bedieningsplaten

Dit jaar komt Grohe met een groot aantal nieuwe bedieningsplaten. Het is een zeer divers aanbod van maar liefst 23 nieuwe modellen. Er is gebruik gemaakt van diverse soorten materialen en kleuren zodat er voor ieder toilet een geschikte variant te vinden is.

De bedieningsplaten zijn geschikt voor dual flush of start-stop bediening. Dat betekent dat de gebruiker bij het doorspoelen kan kiezen voor een grote of een kleine spoeling, of voor een spoelonderbreking. Hierdoor kan de Dual Flush bedieningsplaat zorgen voor waterbesparing tot 50%.

Een nieuw design: Grohe Arena bedieningsplaten
Een bedieningsplaat met een geheel nieuw design. De drukknop heeft een langwerpig ovale vorm en is verkrijgbaar in 3 kleuren: chroom, mat chroom en wit.

Uitbreiding van succesvolle serie Skate en Nova Cosmopolitan
De succesvolle series Skate en Nova Cosmpolitan worden heel vlak op de muur gemonteerd, wat zorgt voor een strakke, moderne uitstraling.

De vormgeving van deze platen sluit naadloos aan bij een groot aantal minimalistische kranenseries van Grohe. Een uitbreiding van deze serie in nieuwe kleur- en materiaalvarianten geeft onbegrensde mogelijkheden in de badkamer en het toilet.

Skate Cosmopolitan “Glas”: drukknoppen zijn van chroom en de plaat zelf is verkrijgbaar in 4 kleuren glas: zwart, wit, titanium en mat wit. Ideaal voor consumenten met een strak en modern toilet of badkamer.

Nova Cosmopolitan en Skate Cosmopolitan met “Optische print”: De bedieningsplaten zijn voorzien van een optische print en zijn verkrijgbaar in 6 varianten (Nova (5) en Skate (1). Zo is er o.a. een variant met bedrukte cirkels die in 3 kleuren verkrijgbaar is.

Skate Cosmopolitan “Hout”: De drukknoppen zijn van chroom en de plaat zelf is verkrijgbaar in 6 verschillende houtkleuren. Ideaal voor consumenten die hun badkamer en/of toilet ingericht hebben met houttinten.

Skate Cosmopolitan Anti vingerafdruk: De Skate Cosmoplitan bedieningsplaat wordt nu uitgebreid met een variant waarop geen vingerafdrukken meer te zien zijn. Deze bedieningsplaat is zowel interessant voor openbare gelegenheden als de gewone consument.

Door het bedieningsmechanisme dat samengaat met de AV-1 technologie van de Grohe Rapid SL elementen kunnen alle nieuwe platen (m.u.v. de Arena) naar wens vertikaal of horizontaal geplaatst worden.

Bij de Arena bedieningsplaten zijn dan ook 2 artikelnummers beschikbaar voor horizontale en verticale montage.

Bron: Grohe


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags