Nieuwe bedieningsplaat van Viega voor openbare omgevingen

In openbare omgevingen, zoals ziekenhuizen, uitgaansgelegenheden, stations, e.d., worden sanitaire voorzieningen vaak zwaar belast.

Niet alleen aan de functionaliteit maar ook aan de vandaalbestendigheid van bedieningsplaten voor wc’s en urinoirs worden dan ook hoge eisen gesteld. Speciaal voor deze omgevingen brengt Viega Nederland nu de wc- en urinoir- bedieningsplaat Visign for Public.

De nieuwe serie is bestand tegen zware belastingen en laat zich eenvoudig reinigen en bedienen.

Hoogwaardig roestvaststaal
De nieuwe Visign for Public bedieningsplaten van Viega zijn vervaardigd van hoogwaardig roestvaststaal dat goed bestand is tegen vandalisme. De diefstalveilige montage zorgt er daarnaast voor dat de bedieningsplaat niet willekeurig kan worden gedemonteerd.

Ondanks de robuuste uitvoering kent de bedieningsplaat een opbouwhoogte van slechts 10 mm waardoor het paneel toch slank en esthetisch fraai oogt.

De Visign for Public wordt geleverd in zes productuitvoeringen. Het geborstelde of wit gelakte gladde roestvaststalen oppervlak laat zich eenvoudig reinigen en draagt daarmee bij aan vermindering van de schoonmaakkosten.

Twee spoelvarianten
De Visign for Public-serie past op alle Visign-inbouwspoelkasten van Viega. De bedieningsplaten zijn leverbaar in twee spoelvarianten: één die alleen spoelt en één met een tweehoeveelhedenspoeling. Voor deze laatste uitvoering omvat de levering een bedieningskabel.

Infraroodtechniek
Het Visign for Public programma wordt gecompleteerd met een bedieningsplaat voor urinoirs met contactloze infraroodtechniek, die met een batterij of via een netaansluiting wordt gevoed, alsook met een afdekplaat voor spoelkasten met afstandsbediening.

Bron: Viega


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags