Nieuw: douchedeuren met soft-close systeem

De soft-close is in de categorie douche een nieuwe, unieke functie. Wellicht kent u dit systeem al van keukenlades maar Hüppe introduceerd de soft-close methode nu ook bij de glazen schuifdeuren van hun douchewanden.

De nieuwe douchedeur van Hüppe opent fluisterstil en geruisloos. Zo heeft u dus meer comfort en meer gemak. Daarnaast is de douchedeur uiteraard van de hoge kwaliteit die u van Hüppe gewend bent.

Deze soft-close bediening is toegepast op de douchedeuren uit de betaalbare Hüppe Design Pure en Hüppe Design Elegance badkamerserie. Deze designstijlen zijn nu voorzien van extra comfort door dit nieuwe soft-close systeem. Als extra geven deze douchedeuren uw badkamer een hoogwaardige uitstraling.

Doordat beide Hüppe Design series voorzien zijn van het soft-close systeem is er voor iedere badkamerstijl de juiste oplossing. Kiest u voor strakke, heldere lijnen en een minimalistisch design? Of houdt u toch meer van elegante en romantische vormen in uw badkamer? Beide stijlen zijn verkrijgbaar in chroom-look, zilvermat en wit. Welke variant douchewanden met soft-close systeem u kiest, deze douchedeuren geven uw badkamer gegarandeerd een tijdloze uitstraling met karakter!

Bron: Hüppe


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags