Mosa Quartz stroken: Een levendig beeld in een nieuwe verschijningsvorm

Steeds vaker worden Mosa tegelstroken door architecten toegepast om de gewenste belijning van een ruimtelijk vlak te benadrukken.

De combinatie van verschillende formaten stroken en het bijbehorend voegenpatroon resulteert in prachtig levendig betegelde vlakken.

Puur & levendig
De Quartz collectie met zijn zanderig aandoende korrels, de kristalachtige deeltjes en met een steeds wisselende kleurnuance leent zich uitstekend voor de verwerking als stroken.

Er ontstaat een levendig beeld van pure keramiek in een nieuwe verschijningsvorm. Vloeren en wanden krijgen een extra dimensie door deze Quartz stroken en het vernieuwende lengteformaat van 90 cm.

Nieuwe patronen
Mosa stelt bij deze collectie ook een aantal nieuwe legpatronen voor. De vlakke stroken zijn standaard leverbaar in vier actuele kleuren.

Daarnaast worden hiervan twee kleuren in reliëf-oppervlak geleverd. De Quartz stroken zijn beschikbaar in 5 formaten; 10, 20, 30, 45 en 60 x 90 cm.

Quartz stroken hebben een hoog afwerkingsniveau, beschikken over geslepen kanten en kunnen met een minimale voeg van 2 mm worden geplaatst. De tegels zijn slijtvast, krasvast en vorstbestendig.

Cradle to Cradle
Deze keiharde tegels voldoen uiteraard aan de strenge Mosa kwaliteitsnormen zijn milieubewust geproduceerd volgens het Ultragresprincipe en bevatten bovendien 20% recyclingmateriaal. De collectie is daarnaast Cradle to Cradle gecertificeerd.

Bron: Koninklijke Mosa


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags