Mosa Beige & Brown (stroken)

Mosa Beige & Brown

Koninklijke Mosa voegt met Beige & Brown stroken een extra dimensie toe aan de mogelijkheden in strokenpatronen.

In de afgelopen jaren zijn Mosa tegelstroken veelvuldig door architecten toegepast om de gewenste belijning van een ruimtelijk vlak te benadrukken. De combinatie van verschillende formaten stroken en het bijbehorend voegenpatroon resulteren in prachtig levendig betegelde vlakken. Met de nieuwe stroken in Beige & Brown voegt Mosa een extra dimensie toe aan de mogelijkheden in strokenpatronen.

Door uit deze collectie verschillende kleuren tegelstroken te combineren in één vlak ontstaat er een verantwoorde natuurlijke mix van tinten. Deze steeds wisselende kleurschakeringen zorgen voor een verrassend nieuw beeld van stroken.

Met een mix van kleuren en de toevoeging van twee nieuwe strokenformaten stelt Mosa negen nieuwe legpatronen Beige & Brown voor. De stroken zijn beschikbaar in de formaten 5, 10, 15, 20 en 30 x 60 cm.

Mosa Beige & Brown

Mix patronen
Een combinatie van bijvoorbeeld donkere kleuren Beige & Brown resulteert in een subtiliteit die het karakter van keramische stroken extra benadrukken. Steeds zacht wisselende kleurschakeringen en formaten geven deze vlakken een vernieuwend levendig beeld.

Een andere optie is een mix van de verschillende lichte kleuren Beige & Brown stroken, waarmee een warme sfeer met een geheel eigen karakter gecreëerd wordt.

Andere kleurcombinaties op basis van de voorgestelde legpatronen kunnen geheel naar eigen keuze ingevuld worden. Neutrale vloeren en wanden met subtiele kleurschakeringen of een meer uitgesproken kleur- en formaatcombinatie kunnen ontworpen worden.

De Beige & Brown tegelstroken hebben een hoog afwerkingniveau, beschikken over geslepen kanten en kunnen met smalle voegen worden gelegd.

De Mosa tegelstroken bevatten bovendien 10% recyclingmateriaal, zijn milieubewust geproduceerd volgens het Ultragresprincipe en voldoen uiteraard aan de strenge Mosa kwaliteitsnormen. De tegels zijn daarnaast slijtvast, krasvast en vorstbestendig.

Bron: Koninklijke Mosa


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags