Mooie douchescheidingswanden voor een lage prijs!

Alpha scheidingswand

Voor liefhebbers van een kwaliteitsproduct introduceert douchewanden fabrikant HÜPPE de lowcost Alpha scheidingswand. Deze serie is ontwikkeld voor de individuele consumenten badkamer, woningbouwverenigingen alsook de recreatiesector.

Om op een sterke maar vooral doeltreffende wijze een afscheiding te creëren voor de douche, naast bijvoorbeeld een wasmachine. Maar de Alpha scheidingswand kan natuurlijk ook als moderne Walk-In worden toegepast.

Stabiel en strak
Voor de stabiliteit is de zijwand uitgevoerd met een fraaie plafondsteun en een profiel met klemlijst waarmee de wand aan de muur wordt bevestigd. Daardoor zijn er geen schroeven of gaten meer in het zicht.

De Alpha scheidingswand kan direct op een vloer worden gemonteerd en is in een later stadium tevens leverbaar met een optionele vloersteun, voor vrije montage op de vloer.

Maten
HÜPPE levert de Alpha scheidingswand in 4 breedtematen, 700, 800, 900 en 1.000 mm. Elke maat is leverbaar in kunstglas met druppelmotief of echt helder veiligheidsglas.

De hoogte van alle typen is 1.900 mm, de profielen en de plafondsteun zijn uitgevoerd in de kleur aluminium zilvermat, met een hoogte van zelfs 2700 mm. Het stelbereik is 40 mm.

Bron: Hüppe


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags