Modern Art: intelligente toiletzitting

Modern Art met AutoClose® maakt een einde aan de strijd tussen de geslachten in de badkamer.DankzijModern Art met AutoClose® hoeft de man niet meer te worden vervangen; men hoeft alleen maar de toiletzitting te vervangen, zodat de huisvrede bewaard blijft.

De nieuwste innovatieve functie van Pressalit Seats, AutoClose®, die ervoor zorgt dat de toiletzitting zich na gebruik automatisch sluit, wordt nu in 2011 met een geheel nieuw design gepresenteerd voor universele toiletten. De toiletzitting is door ontwerper Knud Holscher gecreëerd en heeft de naam Modern Art gekregen.

Modern Art met AutoClose® wordt gekenmerkt door een eenvoudig en fraai design met rechte lijnen. Het model heeft een geïntegreerd elegant handvat in deksel en zitring, wat een hygiënische dimensie in het design brengt. Met zijn functionele details als soft close en quick- release is Modern Art met AutoClose® een gebruiksvriendelijke toiletzitting, waarbij hygiëne en comfort op de eerste plaats staan.

AutoClose®
Nu komt er dus een einde aan de discussie tussen man en vrouw over de vraag of de toiletzitting omhoog of omlaag moet staan. Want AutoClose®, de innovatieve functie van Pressalit Seats, sluit het debat. Deze functie zorgt ervoor dat de toiletzitting zich na gebruik automatisch sluit.

Pressalit AutoClose

De zitting is uitgerust met een intelligente sensor, die doorlopend registreert of er een gebruiker aanwezig is. Zolang de sensor een gebruiker ”registreert”, zal het deksel open blijven – echter wel met een minimum van anderhalve minuut.

Daarna sluit de zitting zich automatisch en landt zachtjes op het closet met behulp van het intelligente soft close-mechanisme, dat ook in de zitting geïntegreerd is. Eindelijk is het afgelopen met toiletzittingen die naar beneden smakken of onverwachts met een harde klap op het toilet terechtkomen.

Bron: Pressalit


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags