Meer dan 30.000 woonruimtes in één showroom

Moeilijk voor te stellen hoe de nieuwe ruimte in huis er uit komt te zien? Bij Luca Wall&Floor Fashion loop je nu zo je eigen woonruimte binnen.

Dankzij een geavanceerd computerprogramma tekent Luca elke gewenste ruimte uit en toont middels een fotoechte presentatie hoe het resultaat, betegeld en ingericht met sanitair, er in de toekomst uit komt te zien.

Luca Wall&Floor Fashion is de eerste in Nederland die op basis van bouwtekeningen, afmetingen en de tegelkeuze van de klant, een woonruimte van verschillende aanzichten in de showroom live kan weergegeven.

Hiermee komt Luca het voorstellingsvermogen van de klant tegemoet.

Beleving
Met het nieuwe softwareprogramma wil Luca Wall&Floor Fashion de aankoop van tegels voor wanden en vloeren tot een beleving maken.

“Veel mensen hebben moeite
met het visualiseren van een ruimte die uitgetekend is op een bouwtekening of een bestaande ruimte die verbouwd wordt.” Aldus Dick Kol van Luca Wall&Floor Fashion.

Inspiratiebron
“Als je de mogelijkheid biedt om letterlijk je nieuwe badkamer binnen te lopen, krijgen mensen een gevoel bij de inrichting.”

De ruime showroom in Amsterdam toont een uitgebreide, ‘fashionable’ collectie wand- en vloertegels en is een inspiratiebron voor de inrichting en het ontwerp van keukens, woonkamers, badkamers of andere ruimtes in huis.

Luca Wall&Floor Fashion biedt hulp en advies bij de keuze van bekende en nieuwe materialen, verschillende formaten, kleuren en stijlen en laat zien dat tegels een praktische en stijlvolle oplossing zijn voor alle vertrekken in huis.

Luca Wall&Floor Fashion is verbonden aan KOL tegels in Haarlem.

Bron: Luca Wall&Floor Fashion


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags