Meer creativiteit in de badkamer met HANSAMATRIX

Nieuw: inbouwsysteem nu voor alle LIVING mengkranen series leverbaar – maximale ontwerpvrijheid voor individuele badkamers – puristische en strakke uitstraling

Was de badkamer vroeger een puur functionele ruimte, is het nu een plek met een geheel eigen stijl die royaal van opzet mag zijn. Ontwerpers staan voor de uitdaging een interieurconcept voor de ruimte in zijn totaliteit te ontwerpen, waarbij werkelijk alle elementen, dus wastafel, bad douche tot en met de indeling van de mengkranen betrokken worden. De sleutel voor een op de vormgeving georiënteerd badkamerontwerp levert HANSAMATRIX, het nieuwe inbouwsysteem van de kranenproducent uit Stuttgart. Het modulaire systeem biedt architecten en ontwerpers tal van mogelijkheden. Ideeën voor de vormgeving kunnen eenvoudig en precies worden omgezet. HANSAMATRIX laat met name het markante design van de wastafels, douches en baden uit de HANSA LIVING productlijnen goed tot hun recht komen.

 

HANSAMATRIX: modulair en veelzijdig

HANSAMATRIX vormt de sleutel voor een grote variëteit aan mogelijkheden voor de vormgeving. Het modulaire systeem met zijn exacte ontwerpraster van 25 mm als basisafmeting schept de nodige ruimte voor meer creativiteit. Bij de installatie dient een montagerail als een soort liniaal en hulpmiddel om de gewenste modules op een afstand van 25 mm of een veelvoud daarvan gelijkmatig en precies op maat aan te brengen.

De componenten kunnen verticaal, horizontaal, in groepen of apart geplaatst worden waardoor de ontwerpvrijheid nagenoeg grenzeloos is, en dat tot de eindmontage. Alle elementen, van wastafelmengkraan tot en met de thermostaat, kunnen geheel flexibel en individueel afgestemd op de toepassing worden aangebracht. HANSAMATRIX biedt twee klassieke maten voor het design: een vierkant van 75 mm x 75 mm en een slanke rechthoek van 75 mm x 175 mm.

Het resultaat is steeds exact zoals het is gepland: mengkranen met een geometrische, rechtlijnige en strakke uitstraling, die optimaal in het design van de moderne badkamer passen en deze perfect afmaken.

Perfect samenspel: HANSAMATRIX en de LIVING productlijnen

De karakteristieke LIVING series zorgen voor een exclusief accent in de badkamer. Dankzij het brede en gedifferentieerde assortiment zijn de meest uiteenlopende combinatiemogelijkheden mogelijk, waardoor geheel nieuwe ontwerpideeën voor de badkamer gerealiseerd kunnen worden. Het modulaire inbouwsysteem HANSAMATRIX creëert nu nog meer oplossingen voor de vormgeving van de badkamer met kranen uit de LIVING kranenseries.

De vier HANSA I LIVING kranenseries

Een krachtig design met HANSADESIGNO


De kranenserie HANSADESIGNO staat voor klassiek en tijdloos design. Dankzij HANSAMATRIX wordt de duidelijke lijn van Designo ook bij wandmontage perfect in scène gezet. De elegante serie met zijn gereduceerde vormen komt bijvoorbeeld als inbouw wastafelmengkraan of inbouw badmengkraan optimaal tot zijn recht.

Altijd in lijn met HANSALIGNA

Met zijn duidelijke, geometrische vormen, die tegelijkertijd een zachte en vloeiende indruk maken,  heeft de HANSALIGNA serie een aantrekkelijke uitstraling. De karakteristieke lijn is ter gelegenheid van de ISH uitgebreid met een aantal interessante varianten. Dankzij HANSAMATRIX kunnen de aparte kraanelementen voor fraaie wastafel-, douche- en badvarianten elegant als opbouw voor de wand worden aangebracht.

Klassieker in retrodesign: HANSARONDA

HANSA heeft zijn populaire klassieker, de HANSARONDA, aangepast en een modernere uistraling gegeven. Het nieuwe, heldere design dat voor het eerst op de ISH 2011 wordt gepresenteerd, is ideaal voor iedereen die zijn of haar badkamer in een moderne stijl wil inrichten en daarbij uit een ruim assortiment wil kiezen. De verschillende inbouwmogelijkheden ronden de serie perfect af.

HANSASTELA: de stijlvolle oplossing

Het gereduceerde architectonische en markante design van de HANSASTELA biedt het water de ruimte om zich vrij te ontplooien. Nu is deze buitengewone serie ook leverbaar in combinatie met het inbouwsysteem HANSAMATRIX. Aan wastafels, in de douche of bij de badkuip: de HANSASTELA zorgt voor een heel persoonlijke stijl in de badkamer.


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags