Magnum Look

Magnum Look

Magmun Look geeft altijd een heldere kijk bij het scheren, kappen en opmaken.

Er is geen veeg met de handdoek voor nodig om jezelf weer te zien in de spiegel na het douchen of bij gebruik van warm water. Magnum Look wordt aangesloten en eenvoudig geschakeld via de lichtschakelaar en voorkomt condensvorming in “notime”.

Het voorkomt bovendien de nare handdoekstrepen die achterblijven na het verwijderen van condens. Magnum Look spiegelverwarming is een zelfklevend verwarmingfolie-element dat rechtstreeks aan de achterzijde van de spiegel kan worden aangebracht.

Magnum Look

De elementen zijn geaard, dubbel geïsoleerd en mogen daardoor ook in badkamers worden toegepast (vochtige ruimtes). Het vermogen realiseert een snelle opwarmtijd van ca. 5 à 8 minuten.

In die korte tijd wordt de spiegel al op een temperatuur van ca. 40°C gebracht en wordt condensvorming voorkomen. De maximaal haalbare spiegeltemperatuur is begrensd tot ca. 50° C. Zodoende is het product “blijvend kind vriendelijk en absoluut veilig bij aanraking”.

Aansluiting direct op het lichtnet, via de verlichtingsschakelaar in de badkamer, voorkomt onnodige verspilling van energie.

Magnum Look is leverbaar in de volgende maten:

* Ø 35 cm (Rondo) 50 Watt
* 29 x 29 cm 27 Watt
* 36 x 50 cm 50 Watt
* 40 x 58 cm 65 Watt
* 57 x 75 cm 100 Watt

Bron: Magnum Heating


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags