Looox Solid uitgebreid met nieuwe modellen en standaard maten

Het Solid programma van Looox is uitgedund en er zijn diverse series toegevoegd.

De prijzen van de diverse wanden zijn vanwege de uitbreiding in de voorraad van Looox sterk gedaald.

Looox Solid Round… is een bestaand douchewanden assortiment waarmee de populaire inloopdouche gecreëerd kan worden.

Opgebouwd uit edelstaal buizen, ingepolijste of geborstelde versie, wordt een industriële douchewand voor iedereen bereikbaar. Zeker nu dit programma is uitgebreid met modellen in vaste maten waardoor de prijs aanzienlijk is verlaagd.

Uiteraard blijft een maatwerk versie beschikbaar voor net dat extra persoonlijke tintje. Eenvoudige montage in combinatie met 8 mm veiligheidsglas completeren iedere badkamer.

Moderne douchewanden serie van allerhoogste kwaliteit.

Looox Solid Square… is de logische uitbreiding op de Round versie in dit gamma. Stoere vierkante stangen in mat zwart of mat wit beantwoorden aan de huidige trend.

Industriële sfeer in moderne kleuren in ieders badkamer. Robuuste trendzettende inloopdouche nu voor iedereen bereikbaar.

Versies leverbaar in vaste maten, maar ook in maatwerk als oplossing voor die lastige opstelling waarin standaard producten niet kunnen voorzien.

Eenvoudige montage in combinatie met 8 mm veiligheidsglas passend in ieder budget.

Looox Solid Square Plus… de ultieme douchewand! Dit product combineert de stijl en uitstraling van een inloopdouche met het comfort van een gesloten douchecabine.

Stevige RVS stangen in gepolijste of geborstelde versies zorgen ervoor dat deze wand de blikvanger is in iedere badkamer. Hoogwaardige scharnieren zorgen voor een perfecte werking van de deur.

Alleen leverbaar in maatwerk uitvoering om een snaarstrakke douchewand te creëren. 8 mm veiligheidsglas zorgt voor de hoogst haalbare kwaliteit die te wensen valt.
Eenvoudige montage in combinatie met modern design completeren iedere badkamer.

Op alle drie de modellen is een antikalkaanslag behandeling voor het glas te realiseren.

Bron: Looox


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags