LoooX breidt meubelprogramma uit…

In 2008 introduceerde Looox haar eerste programma. Nu twee jaar later staat er een kompleet vernieuwd assortiment.

Het volledige meubelscala is aangepakt en op kleur geselecteerd. Wastafels van porselein in verschillende lengtes.

LoooX Cool… is één van de volledig nieuwe voorraad modellen. Met een keramische wastafel in de maten 80, 100 en 120 cm is een complete serie neergezet in twee kleuren.

Hoogglans wit volledig folie overtrokken en haciënda zijn kleuren die erg populair zijn. De wastafels zijn 1,5 cm dik, 40 cm diep en zeer strak.

LoooX Nice2… is een voorraad model waarvan alleen de geïntegreerde wastafel uit de 2008 modellen komt. De onderbouwen zijn volledig vernieuwd. De grepen zijn geïntegreerd in de ladefronten.

De Nice2 is leverbaar in de kleuren wit (volledig hoogglans folie overtrokken) en essen grijs. De maatvoering van deze serie is 60 en 120 cm.

LoooX Straight2… is een van de voorraad meubels die qua model uit de 2008 collectie komt. Deze serie is technisch volledig gemoderniseerd tot een
hedendaagse normering.

Deze serie is alleen leverbaar in volledig hoogglans wit folie overtrokken. De maatvoering van dit model is 80 en 160 cm. De geïntegreerde wastafel heeft een royale aflegruimte naast de kom.

Uit te breiden
Verder kunnen de series worden uitgevoerd met allerlei soorten spiegels. Van eenvoudig tot super-de-luxe. Uiteraard zijn de spiegels van LoooX wederom allemaal uitgevoerd met verwarming.

Ter completering is een hoge kast links en rechts leverbaar.

Bron: Looox


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags