Limited Edition – kunst en design nauw verbonden

Kan vernieuwing een traditie zijn? Bij Pressalit is het zo. Het levendige, speelse en dynamische is immers een deel van de essentie van Pressalit.

Pressalit is gewend om de gebruikelijke denkwijze te trotseren en het verrassende op te zoeken.

Daarom is het met trots dat Pressalit Seats de Doodle-zitting (limited edition) voorstelt. Een klassiek en stijlvol design, dat nauw verbonden is met het experimentele en expressieve Doodle Art.

Pressalit Seats heeft twee van de bekendste Doodle-kunstenaars, Jon Burgerman (UK) en Sune Ehlers (DK), gevraagd om in nauwe samenwerking een kunstwerk voor de beste zitplaats van het huis te creëren.

Pressalit Seats heeft hiervan slechts 100 stuks geproduceerd, zodat het nu mogelijk is de zuivere stijlvolle expressie met het levendige Doodle Art te combineren in een onmiskenbaar moderne en opvallende uitdrukkingsvorm.

Feiten over Doodle
Wat is Doodle Art eigenlijk? Een Doodle is een schets. Abstracte gedachtenlijnen, die zich verder ontwikkelen en uitbreiden. Plotseling komen ze tot leven. Door kleur, door nieuwe lijnen, via nieuwe denklagen. Doodle-kunst is een levendig concept, dat op decoratieve wijze een universum opent vol kleine en grote verhalen.

Tekst bij de afbeelding: met Calmo Doodle zet Pressalit Seats zijn sterke traditie van uitstekend design voort en presenteert het een gedurfd aanbod van nieuw artistiek meubilair voor de badkamer.

Bron: Pressalit


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags