Laufen Palomba

palomba3.jpg

Vol fantasie en organisch presenteert de Palomba Collection van Laufen de nieuwe objecten voor 2007.

Deze collectie blijft daarmee ook voor het derde jaar op rij trouw aan het modulaire concept dat de Italiaanse design-sterren Ludovica en Roberto Palomba als „seizoensgebonden komen en gaan“ van voorwerpen noemen.

palomba2.jpg

De nieuwe elementen – twee wastafelschalen, een opbouwwastafel, twee baden en wc’s en bidets – werden wederom naar het voorbeeld van de natuur ontworpen: het design herinnert aan kleine baaien en/of kiezelstenen, die door het eeuwige spel van de zee gevormd zijn en door de hand van de meester in keramiek omgezet werden.

palomba.jpg

De vorm van de nieuwe baden lijkt op de organische, asymmetrische vorm van de nieuwe wastafelschalen.

Beide badlagunes voor thuis zijn comfortabel 180 bij 90 cm groot – met een 8 of 20 cm hoge rand. Hoogwaardig, huidstrelend acryl is de grondstof van deze badkuipen.

Verkrijgbaar als vrijstaand model met het bijpassende eendelige paneel en als inbouwvariant.

palomba1.jpg

Ook nieuw in de Palomba Collection zijn de drie closets en de twee bidets.

Ook hun vorm verwijst naar de natuur: het bidet herinnert aan een kiezel, dat door het eeuwige spel van de getijden geleidelijk glad en rond geslepen werd.

Het closet is verkrijgbaar als staand model met of zonder reservoir en als wandmodel. Het bidet wordt ook aangeboden in een model voor vloeropstelling en in een wandmodel.

Om te passen bij de noviteiten werd ook het meubelprogramma uit de Palomba Collection niet vergeten.

Nieuw daarbij zijn acht centimeter dikke en twee meter brede bladen, naast nieuwe onderbouwkasten en een hoge kast met drie planken.

Bron: Laufen


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags