Laufen Living city

city.jpg

De badkamer is een intieme ruimte en verlangt daarom naar individualiteit.
Want zo uiteenlopend het dagelijkse verzorgingsritueel is, zo zijn ook de voorstellingen van de persoonlijke enscenering van de badkamer.

Met het kubusvormige design van de wastafels en waskommen van de serie “living city” – een ontwerp van [avatar:https://www.sanigids.nl/wp-content/ontwerpers/phoenix.gif]Phoenix design[/avatar] – laat Laufen Bathrooms de vrije keuze voor een gevarieerde badkamerinrichting.

Met hun gereduceerde vormtaal richten ze zich tot mensen die van een moderne sfeer houden en hun omgeving met fijn gevoel en sensibiliteit voor materiaal vorm geven.

De serie bestaat uit waskommen en wastafels in diverse afmetingen: 50, 60, 80 of 100 centimeter. De 60 centimeter brede wastafel is bovendien naar keuze met of zonder geïntegreerd keramisch planchet te verkrijgen.

Het planchet is naar keuze en naargelang het ontwerp rechts of links van de wastafel verkrijgbaar. Het planchet is ook snijdbaar, waardoor inbouw in nissen mogelijk is.

city1.jpg

Nog een highlight van “living city” is een in de keramiek geïntegreerde, elektronische kraansturing met sensortouch voor warm water, koud water en stopfunctie.

Een hygiënisch voordeel in de publieke sector: de gebruiker moet geen dikwijls aangeraakte kranen vastgrijpen en ook de reiniging is aanzienlijk eenvoudiger.

city2.jpg

Een passend podium voor ensceneringen van de badkamer met „living city“ is het modulaire meubelprogramma „Open“ van Laufen Bathrooms.

„Open“ legt de nadruk op ruimheid en geeft aan designverwante badkamerontwerpers alle speelruimte – en veel opbergruimte voor de toiletartikelen.

Dankzij een gepaste sifonuitsparing kunnen de meubelvarianten van de wastafels van “living city” naadloos met de onderbouwkasten van het veelzijdig meubelsysteem geïntegreerd worden.

Bron: Laufen


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags