Laufen Lb3

Laufen Lb3

Eigenzinnig, elegant, modern en toch tijdloos: dat zijn de kenmerken van de nieuwe kranencollectie Lb3.

Laufen by SimilorGroup is de versmelting van twee Zwitserse ondernemingen, elk marktleider binnen hun eigen segment: SimilorGroup, de grootste Zwitserse kranenfabrikant, en Laufen Bathrooms, de grootste Zwitserse fabrikant van badkamerkeramiek en meubels.

Het nieuwe merk Laufen by SimilorGroup pakt uit met kranen die perfect passen in het totaalconcept van de badkamerinrichting.

Laufen Lb3

Een complete kranenserie:
Lb3 staat voor een compleet assortiment voor de badkamer: wastafelmengkraan met 1-gats en tweegreepsmodellen, bad- en douchemengkraan, bidetmengkraan, inbouwmodellen en badvulcombinaties.

Kranen die volop tegemoetkomen aan de eisen van de moderne badkamer en een harmonieuze en consequente inrichting mogelijk maken.

Laufen Lb3

Een consequent design
Een totaalconcept Lb3 is ontstaan uit de samenwerking tussen SimilorGroup en Laufen, allebei marktleider op het gebied van sanitair en kranen.

Designer Jürg Heuberger heeft een kranenserie ontwikkeld die nauw aansluit bij het Lb3 badkamertotaalconcept dat ontworpen werd door het designerduo Ludovica en Roberto Palomba.

Laufen Lb3

Het resultaat is een kranenserie die voldoet aan alle vereisten van een moderne vormgeving. Een serie die even overtuigend is wat betreft kwaliteit, als technologie.

Bron: Laufen


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags