KWC Uso: Hygiëne mooi verpakt

Er zijn dingen die je niet mist, omdat ze nog niet bestaan.

Maar als ze er eenmaal zijn, wil niemand ze meer missen. KWC Uso is zo’n “ding”: de halfautomatische mengkraan voor openbare toepassingen dringt met een slank design nu ook door in privébadkamers (en keukens).

Het concept
Sensortechnologie met weinig contact komt tot nu toe hoofdzakelijk voor in openbare en semi-openbare toepassingen en moet daarom zeer robuust, vandalismebestendig, reinigings- en onderhoudsvriendelijk en makkelijk te bedienen zijn.

Het design is daarom volumineus en dominant.

KWC Uso biedt alle technische en functionele voordelen – verpakt in een modern, slank design dat ook het particuliere terrein zal veroveren.

Het design
KWC Uso is een designobject met karakter, dat toch uitstekend te combineren is: bijvoorbeeld met keukenmengkranen, die door KWC Uso worden gecompleteerd.

KWC Uso wordt uitsluitend van roestvrijstaal gemaakt. Het resultaat is fraai en tegelijk robuust. KWC Uso past naadloos bij mengkranen van chroom in de uitvoering gepolijst roestvrijstaal.

De vormentaal is individueel, slank, duidelijk, modern en tegelijk tijdloos.

De techniek
KWC Uso is gebaseerd op een innovatieve sensortechnologie.

Deze reageert op een korte aanraking van de uitloop en geeft met kleursignalen (Luminaqua LED-technologie) de watertemperatuur weer: 1x aantippen: koud (blauw), 2x aantippen: warm (oranje), 3x aantippen heet (rood).

Na 10 seconden wordt het water automatisch uitgezet. Om het water eerder uit te zetten: de uitloop één keer aanraken.

Reinigingsmodus:
Als de uitloop 5 seconden wordt aangeraakt, wordt de reinigingsmodus gestart. Deze blijft 45 seconden actief – zonder dat daarbij water hoeft te stromen. Om de reinigingsmodus eerder te beëindigen: nogmaals 5 seconden aanraken.

Bron: KWC


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags