KWC ONO touch light PRO: progressieve accenten in de keuken

Weer eens zet KWC een stap vooruit: de meermaals onderscheiden armaturenlijn KWC ONO touch light wordt een elektronische bedieningsvariant rijker.

Achter de kleine toevoeging «PRO» gaan luxe, ongekend comfort en hoogste flexibiliteit bij het werken in de keuken schuil – echt progressief!

Het concept
Met KWC ONO touch light heeft KWC jaren geleden al een nieuw tijdperk in de bedieningstechnologie ingeluid. Het innovatieve elektronische bedieningsconcept «tip control» bracht een nieuwe dimensie van comfort en hygiëne in keuken en badkamer.

Nu kom er met «touch light PRO» een maximum aan flexibiliteit bij: de van de armatuur losgekoppelde bedieningseenheid met «tip’n’flow 1-2-3»-functie kan vanuit ergonomisch en esthetisch oogpunt vrij geplaatst worden – vast gemonteerd en volledig losgekoppeld met wirelessfunctie.

Luxe? Tot men het voor de eerste keer geprobeerd heeft!

Het design
Het design is conform de hoge designcultuur van het merk, dat in de lijn KWC ONO helemaal tot uitdrukking komt. De bedieningseenheid overtuigt door een minimalistisch-puristische en tegelijk volledig op functionaliteit gerichte vormentaal. Eens te meer zijn het de perfecte proporties die er bovenuit steken.

Ze maken het totaalconcept «KWC ONO touch light PRO» tot een instrument voor hoogwaardige architectuuroplossingen in de keuken en armaturen tot onmiskenbare vormgevingsobjecten.

De techniek
Het nieuwe uitgangspunt: bediening, besturing en uitloop kunnen flexibel geplaatst worden. De bedieningseenheid kan vast op werkblad of wastafel gemonteerd worden, aan de muur (inbouw) of op een met de armatuur verbonden sokkelblad.

Bij de variant wireless is de bediening als volledig losgekoppeld element vrij beweeglijk. Het handige object is met een krachtige magneet uitgerust, zodat het niet alleen overal stabiel staat, maar ook op het armatuurelement of zelfs aan de koelkast eenvoudig aangekoppeld kan worden.

De functie
De basisfuncties zijn conform de beproefde principes van «touch light» en zijn eenvoudig, logisch, zinvol. Met de functie «tip’n’flow 1-2-3» kiest men de voorinstellingen koud, warm of heet door aan te tippen; door te draaien kan de temperatuur individueel worden veranderd en ook worden opgeslagen.

Extra functies zoals reinigingsmodus of waterhygiëne en individuele instellingen of het resetten naar de fabrieksinstellingen kunnen altijd heel eenvoudig ingesteld worden.

Toepassingsgebieden
Dankzij de electronica van geavanceerde technologieën en een uitstekende kwaliteit zorgt KWC ONO touch light PRO voor een ongekend bedieningscomfort dat vooral onafhankelijk is van vaste installaties.

Bron: KWC


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags