KWC Livello: Precies goed voor moderne keukenarchitectuur

Er zijn mengkranen die meteen goed zijn.

Ze zijn compromisloos hoogwaardig qua design, functionaliteit en materiaal, voldoen aan de principes van de moderne keukenarchitectuur en hebben tegelijk een tijdloze schoonheid. KWC Livello is daar een voorbeeld van.

Het concept
KWC Livello is het antwoord van KWC op mengkranen met een dwars geplaatste romp. De kraan fascineert door zijn elegante proporties en heeft qua techniek en vorm in alle details karakteristieke eigenschappen die hem van de gebruikelijke standaard onderscheiden.

KWC Livello is ontworpen voor keukens van hoog niveau, waarin waarde wordt gehecht aan uitstekende kwaliteit en duurzaam design.

Het design
Puur, gereduceerd, authentiek: dat is de designtaal van KWC Livello. Evenwichtige proporties, innovatieve techniek en een compact, uniform totaalbeeld laten zien dat dit een nieuw, zelfstandig, compromisloos design is geen re-design, geen kopie van iets bestaands.

De details zijn van een overtuigende kwaliteit.

De techniek
Met zijn evenwichtige romp, een platte hendel, ergonomische bewegingen en uitgerijpte techniek zorgt KWC Livello voor nieuw comfort in de keuken.

Toepassingsgebieden / assortiment
KWC Livello is bestemd voor de hoge eisen van moderne architectuur.

Het assortiment omvat mengkranen met draaibare of uittrekbare uitloop, aan de zijkant bediend met een afgeronde of platte hendel.

Bron: KWC


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags