KWC Ava: Puur design

De mengkraanserie KWC Ava is puur design, modernste techniek, consequente Zwitserse kwaliteit.

Een mengkraan die een brug slaat van de traditionele, technisch georiënteerde productenwereld naar de innovatieve, op design gerichte productontwikkeling en vormgeving.

Daarmee wordt een nieuwe weg ingeslagen voor badkamers en keukens.

Het concept
KWC Ava is gericht op moderne badkamerinrichtingen van vandaag en morgen en levert bijzondere kwaliteit voor een interessante prijs.

Het design is slank, de bedieningselementen liggen perfect in de hand, de beweging is natuurlijk, soepel, vederlicht. Bovendien is KWC Ava uiterst robuust en belastbaar.

De techniek getuigt van veel deskundigheid en ervaring, gericht op de eisen van deze tijd: functioneel, lange levensduur, economisch, milieubewust.

Het design
KWC Ava ziet er anders uit en voelt anders aan dan andere mengkranen. Het design is tijdloos modern en is tegelijk zeer individueel in zijn details:

De naadloze combinatie van rond en kantig, van cilinder en kubus, is optisch en technisch een meesterwerk. De verhoudingen kloppen de afmetingen zijn slank en verfrissend nieuw.

De stijl is geavanceerd, de bediening is intelligent, simpel, makkelijk.

De techniek
Kraan en water, functie en emotie, technologie en spel: de nieuwe mengkranenserie van KWC combineert alles.

De techniek zet nieuwe maatstaven – in ecologisch opzicht, bij de kwaliteit van materiaal en fabricage, in de bediening. Echt Zwitsers, maar alles behalve saai en gewoon: KWC Ava is verfrissend nieuw, urbaan, een pure kraan.

– Extreem platte hendel – ziet er nieuw uit en voelt nieuw aan.

– Innovatief, uniek hendelprincipe met onzichtbaar hendelmechanisme: in één beweging komt de hendel omhoog en draait – vederlicht, harmonisch, logisch.

– Versie Coolfix: ecologisch spaarprogramma. Middelste stand is koud i.p.v. lauw en verlaagt zo meteen het energieverbruik.

– Economisch watervolume: de volledig geïntegreerde Neoperl Caché verkleint het watervolume. Ongemerkt, simpel, zonder comfortverlies kan zo circa 30% water worden bespaard.

– De afvoerkraan is discreet aan de achterkant van de mengkraan aangebracht (bad).

– Keramische schijventechniek, miljoenen malen beproefde technologie die zijn waarde heeft bewezen.

De toepassingsgebieden
KWC Ava biedt innovatief kranendesign voor badkamer en keuken.

Bron: KWC


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags