Kludi Zenta Black & White

Kludi Zenta Black & White

Stijliconen en modedesigner geven het steeds weer aan: zwart gecombineerd met wit of omgekeerd geeft een krachtige uitdrukking zonder opdringerig te zijn; is elegant, zonder overdreven netjes te lijken, kortom het past altijd en overal!

Kludi Zenta Black & White

Het non-colour concept uit de mode, de automobielindustrie en de IT / elektronika zet stap voor stap in alle markten door.

Of het tegels, vloerbedekking, verlichting, textiel of meubels zijn – steeds meer mensen passen in hun huis zwart-witte accenten toe of gebruiken die als basis-kleurcombinatie om met andere kleuren en materialen seizoenafhankelijke highlights aan te brengen.

Kludi Zenta Black & White

Deze trend verplaatst zich nu ook naar de badkamer, want Kludi heeft de succesvolle architectonische designserie ZENTA in zwart en wit geïntroduceerd.

Het witte oppervlak komt volledig overeen met de in de automobilindustrie toegepaste witte kleur – het zwart is ontleend aan de hoogwaardige pianolak.

Kludi Zenta Black & White

Chroomaccenten laten zich bij vervanging of badkamerrenovatie uitstekend met accessoires en overig toebehoren combineren.

Kludi Zenta Black & White is trendy, decoratief, hoogwaardig en betaalbaar en daardoor een “must have” in het nieuwe badkamerseizoen.

Bron: www.kludi.nl


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags