Kludi O-cean

Kludi O-cean

De nieuwe mengkranenserie Kludi O-cean voldoet aan alle criteria!

Kludi’s strategische doelstelling is wat producten betreft er op gericht de installateur en de consument een betaalbaar en breed assortiment design-producten van een hoog kwaliteitsgehalte te bieden.

Hierdoor kan de lang gekoesterde wens naar technologisch actuele producten in de badkamer wezenlijk gunstiger en wellicht ook eerder vervuld worden.

Kludi O-cean

Kranen met voordelen in serie

Voordeel 1, 2 en 3: Twee ééngreeps wastafel- en een bidetmengkraan.
De wastafelmengkranen hebben verschillende perlatoren: één met een watervalperlator, die het water op natuurlijke wijze als bij een bron laat stromen en één met s-pointer Eco-perlator, die zelfs tot 50 % water spaart en een individuele straalregeling mogelijk maakt.

Bij dubbele wastafels kunnen beide uitvoeringen gemonteerd worden en afhankelijk van stemming resp. behoefte gebruikt worden. Wie over een bidet beschikt, vindt ook een
passende bidetmengkraan, eveneens met s-pointer Eco-perlator in deze serie.

Voordeel 4 en 5: De vorm volgt de functie.
De wastafelmengkraan is zichtbaar iets naar voren geneigd. Met de aan de voorzijde van de uitloop licht afgeronde hoeken ondersteunt het design op die wijze de natuurlijke waterloop op denkbeeldige wijze.

Een design, dat in de eerste plaats overeenkomt met de lang bestaande trend naar organische vormen, niet opdringend is en
harmonisch ieder sanitair keramiek completeert.

Voordeel 6 en 7: Extra veel plaats op de ééngreeps bad- en douchemengkraan
De afneembare planchet past exact op beide mengkranen. Door de natuurlijke spanning wordt deze op de mengkraan geklemd en is toch uiterst simpel afneembaar om schoon te maken.

Zo wordt het een echte eyecatcher en biedt ook nog extra plaats voor bad- en doucheproducten.

Bron: www.kludi.nl


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags