Kludi MX XXL

kludi-mx-xxl-wastafelmengkraan-1-omlaag.jpg

De Kludi MX XXL is een ééngreepsmengkraan die met één handbeweging omhoog te brengen is als een periscoop van een onderzeeër.

Deze speciale Kludi MX XXL ziet er net zo uit als de overige ééngreeps wastafelmengkranen uit de MX serie, want de verstelmogelijkheid is in de basispositie niet zichtbaar.

Deze zit verborgen in het binnenste van de kraan en gedeeltelijk en niet hinderlijk onder de wastafel.

De kraan heeft alle design- en functiekenmerken van Kludi MX serie: een zuivere belijning en een getailleerde beugelhendel met bijzonder aangename haptiek.

kludi-mx-xxl-wastafelmengkraan-2-halverwege.jpg

Met deze Kludi MX XXL heeft de kranenspecialist uit Menden een mengkraan ontwikkeld, die indien gewenst boven zichzelf uitgroeit.

Deze mengkraan kan één decimeter omhoog gebracht worden. Hierdoor ontstaat voldoende ruimte onder de uitloop om grotere objecten te vullen of om het haarwassen aanzienlijk te vergemakkelijken.

Het terugbrengen naar de basispositie is makkelijk. Met één druk op de knop kan de MX XXL geruisloos omlaag gedrukt worden in de basispositie. De ingebouwde stootdemper zorgt voor gecontroleerd en veilig dalen.

kludi-mx-xxl-wastafelmengkraan-3-omhoog.jpg

Net zoals in vrijwel alle Kludi wastafelmengkranen, is ook in de nieuwe Kludi MX XXL een s-pointer straalbreker standaard ingebouwd.

Met deze s-pointer is de waterstraal flexibel in alle richtingen te verstellen. Een uiterst nuttige functie als de mengkraan omhoog gelift is.

Te verkrijgen bij sanitair groothandel en sanitair speciaalzaken.

Kludi artikelnummer 331840562
Consumentenadviesprijs incl. BTW € 327,-.

Foto’s en tekst: Kludi


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags