Kludi hoofddouche

Douchen en nat worden is logisch. Lekker nat worden is echter een extra dimensie, die alleen door specialisten gecreëerd kan worden. Kludi is zo’n specialist.

Kludi produceert reeds decennia douches in vele soorten en maten. Al deze ervaring komt nu bij elkaar, in twee nieuwe hoofddouches.

De ronde hoofddouches hebben een diameter van 20 of 25 centimeter. Beide bieden met relatief weinig water een comfortabele douchestraal. Een douchestraal waaronder je echt nat wordt. De flexibele delen van de straalplaat zorgen ervoor dat met één handbeweging kalkafzetting verwijderd kan worden.

Om al dit water op de goede plek in de doucheruimte neer te laten komen levert Kludi drie montagehulpmiddelen. Twee gebogen douche-armen voor wandmontage, met een voorsprong van 25 of 40 centimeter en een rechte douche-arm voor plafondmontage.

Zoals van Kludi gewend, zijn deze douches niet alleen kwaliteitstechnisch maar ook prijstechnisch optimaal. Daarmee zijn grotere douches voor een breder publiek bereikbaar geworden.

Kludi hoofddouches art.nr.: 6651005-00 & 6651105-00
Consumentenadviesprijs incl. BTW vanaf: 181,00 Euro.

Bron: www.kludi.nl


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags