Kludi Esprit 2009

Kludi Epsrit

Samen met het lifestylemerk Esprit presenteerde Kludi – de expert op mengkranengebied – tijdens de afgelopen ISH in Frankfurt voor het eerst de complete badkamerwereld van het Esprit home bath concept met badkuip, wandcloset en wandbidet in soft-edge design.

De noviteiten, die het bestaande assortiment completeren, werden in de actuele Esprit home stijlwereld “white selection“ in scene gezet.

Kludi Esprit

White selection: De badkamer om in te wonen
De kleur wit, een klassieker binnen woonthema‘s, werd voor de wereld van het Esprit home bath concept opnieuw geïnterpreteerd.

Alle producten zijn slechts in één kleurrange beschikbaar – hierbij zorgt het samenspel van matte en glanzende oppervlakken, alsmede second-view-kwaliteiten steeds weer voor spannende momenten in een badkamer-style, waarbij beauty- en wellness-producten centraal staan.

Maar dat is nog niet genoeg. Want het Esprit home bath concept in de stijlwereld “white selection“ correspondeert met de actuele trend van in elkaar overgaande woonruimtes. Slaap- en badkamer worden steeds meer in elkaar geïntegreerd.

Met de nieuwe productrange geeft het Esprit home bath concept een antwoord op deze actuele living-trend: mengkranen, badkamer- meubelen en accessoires beschikken door hun alles omvattende en moderne design niet alleen over een functioneel karakter, maar worden getransformeerd tot lifestyle-conforme inrichtingsobjecten.

Kludi Esprit

Tijd om te relaxen in het Esprit home bath: De productnoviteiten
Gecompleteerd wordt het Esprit home bath concept met een badkuip, wandcloset en wandbidet alsmede met elegante, ruime badkamermeubelen – alles in een consequent soft edge design.

Bij een wellnessafmeting van 180 cm x 80 cm kan men in de badkuip uit hoogwaardig – en door en door wit gekleurd sanitairacryl – excellent ontspannen. De brede badkuiprand is uitstekend geschikt als praktisch aflegvlak tijdens een ontspannend bad.

Ook de WC en het bidet overtuigen qua materiaal en design door toepassing van glanzend sanitairkeramiek. Functionele voordelen biedt de closetzitting met soft-close mechanisme.

De ééngreeps bidetmengkraan is met de Kludi s-pointer uitgerust, waarmee de waterstraal zonder extra – visueel storend -kogelgewricht gericht kan worden. Het elegante decorpaneel, verchroomd of epoxy-gecoat in bordeaux, geeft de WC en het bidet naar wens een individueel trend-accent.

Kludi Esprit

De mooiste beauty units
Een absoluut highlight: De beauty-rolcontainer, die de mogelijkheid van mobiele bergruimte vergroot. In hoogglans wit voorzien van een praktische afsluitklep met spiegel en een vakindeling voor extra plaats voor cosmetica.

Qua hoogte past zich de rolcontainer precies aan de hoogte van de wastafel aan. Bovendien bieden diepere en bredere hoge kasten, die na productie met de hand hoogglans gepolijst worden, extra veel opbergruimte.

Nog een eyecatcher: De elegante, verchroomde cosmeticaspiegel met LED-verlichtingsring en 3-voudige vergrotingsfactor past met zijn kwadratische vorm uitstekend binnen het designconcept.

Ook het soft-edge mengkranen programma werd uitgebreid: de nieuwe opbouw ééngreeps bad-/douchemengkraan met praktisch aflegvlak in chroom of wit zorgt voor veel enthousiasme.

Esprit Kludi

De douchefans komen niets te kort: de nieuwe hoofddouche voor installatie aan het plafond of aan de wand zorgt voor ongekend doucheplezier. Samen met een handdouche vormt deze hoofddouche een perfecte combinatie voor een duo-shower.

Specifieke accessoires, zoals bijvoorbeeld de theelichthouder of de universele glashouder in bijpassende style, maken het verblijf in het Esprit home bath tot een sensitieve wellness-belevenis.

In combinatie met de extra producten uit de Esprit home spa collectie – luchtverfrissers of exclusieve zeep – nodigt de badwereld van het Esprit home bath concept uit om de dagelijkse sleur te ontvluchten.

Kludi Esprit

Het Esprit home bath concept bij de handel
Alle producten uit het Esprit home bath concept zijn per diret leverbaar en bij de sanitairspecialist en groothandel verkrijgbaar. Op de homepage www.esprit.com/bath-concept is een productoverzicht opgenomen alsmede een storefinder met alle showroomadressen.

Het Esprit home bath concept is in vele landen ter wereld te verkrijgen.

Bron: www.kludi.nl


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags