KLUDI BALANCE: elektronisch gestuurd water

De KLUDI BALANCE wastafelkraan denkt met de gebruiker mee..

De afstand tot de gebruiker wordt na plaatsing automatisch ingesteld en de kraan is daardoor direct geactiveerd. Door de speciaal geprogrammeerde optische objectherkenning, stroomt water alleen als het ook moet stromen met maximaal 7,6 l/min.

Mocht onverhoopt toch een obstakel de elektronica blijvend in werking stellen dan zorgt de automatische waterstop na 60 seconden dat de kraan sluit. Indien gewenst, is ter spoeling een periodieke en automatische activering instelbaar.

De solide volledig messing ombouw samen met de diefstalbeveiligde perlator maken de KLUDI BALANCE elektronische wastafelkranen vandaalbestendig. De kraan is verkrijgbaar met temperatuurkeuze knop (ook in lage druk uitvoering) of voor koud respectievelijk voorgemengd water.

De KLUDI BALANCE elektronische wastafelkranen werken op een standaard meegeleverde 6V Lithium batterij of met 230V netspanning aansluiting. De batterij is goed voor duizenden spoelingen. Verandering van de instellingen en vervanging van de batterijen is uiterst simpel, zonder afsluiting van het water.

De KLUDI BALANCE elektronische wastafelkranen; ideaal voor openbare ruimten en voor andere plaatsen waar aanrakingsvrije bediening een functie vervult.

Bron: KLUDI


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags