Kludi Ameo, betaalbare luxe

Iedereen droomt van een beetje luxe. Wij houden er van ons te omringen met mooie dingen, die een perfecte aanvulling in ons interieur zijn.

De nieuwe KLUDI AMEO armaturen serie is de belichaming van modern design tegen een faire prijs. Mooie vormgeving en functioneel design zijn nu verkrijgbaar voor iedereen.

De nieuwe KLUDI AMEO armaturen serie is een antwoord op de huidige designtrends en de continue groeiende verwachtingen van onze afnemers.

Een coherent en uniform design, waarbij een simpele vorm met afgeronde lijnen wordt gecombineerd is een hommage aan soft purisme, een trend, die enorm populair is geworden.

Het merendeel van de beschikbare modellen maakt combinaties mogelijk met interessante designs, terwijl de veelheid aan functie mogelijkheden van deze armaturen imponeert.

De wastafel wijst de weg
Bij het betreden van de badkamer, wordt onze blik automatisch naar de wastafel en de omgeving daarvan gedirigeerd.

Dit is de omgeving, die we in de badkamers het meest gebruiken en dit is de reden waarom het belangrijk is uw wensen te definiëren ten aanzien van de wastafel armatuur.

Welk type bevalt u het meest? Een ééngreeps mengkraan? Misschien een wandmengkraan of een driegats optie?

KLUDI AMEO armaturen zijn verkrijgbaar in meerdere hoogtes, die u design- en gebruiksmogelijkheden voor uw badkamer verschaffen op elke manier, zoals u dat wenst. Het grootste exemplaar, met een uitloop van 27 cm, garandeert eenvoudig gebruik, zelfs in combinatie met hoge waskommen.

De wandmengkraan is ook een eyecatcher. De simpele en bescheiden vorm zal gewaardeerd worden door liefhebbers van moderne interieurs met zorgvuldig gekozen details.

Diegenen met een passie voor tijdloosheid zullen het unieke en uniforme design van de KLUDI AMEO serie appreciëren, die het hen mogelijk maakt op perfecte wijze de bad en wastafel omgeving op elkaar af te stemmen.

Uw droombadkamer
Of u nu een douche of een bad heeft, u kunt uw badruimte zowel simpel als praktisch inrichten. KLUDI AMEO bad- en douchearmaturen zijn de perfecte producten om uw droom te vervullen voor een verkwikkend bad in de avond.

 

Voortreffelijke kwaliteit? Uniek design tegen een acceptabele prijs? KLUDI AMEO is het antwoord waar u naar zoekt.

Een luxueus item hoeft geen fortuin te kosten en zal zeker gewaardeerd worden door liefhebbers van design oplossingen, die aandacht schenken aan elk individueel detail.

Bron: KLUDI

Geef een reactie


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags