Kludi A-QAv

Kludi A-QAv

Kludi heeft een nieuwe innovatieve A-QAv glijstang aan het Kludi A-QA doucheassortiment toegevoegd.

De techniek is net zo bijzonder als het design. Beide aspecten komen in de Kludi A-QAv glijstang volledig aan bod.

De lange en vlak afgetopte stang met de gracieuze wandhouders zorgt dat dit design toepasbaar is in iedere badkamer. Van puristisch tot landhuisstijl, van modern tot klassiek.

Kludi A-QAv

Kludi A-QAv: een glijstang vervangen zonder te boren
Het geheim van deze glijstang schuilt in zijn lengte en de variabele wandsteunen. Door de totale lengte van 110cm en de op iedere gewenste hoogte te plaatsen wandsteunen past deze glijstang op reeds bestaande boorgaten.

De montage geschiedt net zo snel als eenvoudig. Mocht de stang te lang blijken dan is deze in te korten. Mocht deze stang van 110cm toch nog te kort zijn, dan zijn zelfs verlengstukken leverbaar.

Het schuifstuk is door een handzame knop met één hand in hoogte te verstellen. De kracht die voor het verstellen nodig is, is aan de zijkant van het schuifstuk instelbaar.


Perfecte straaltechnologie

De Kludi A-QAs handdouche met 3 individuele douchestralen past perfect bij deze Kludi A-QAv glijstang. Een ultra vlak design en perfecte straaltechnologie. Hiermee kan een ieder, op de gekozen ideale hoogte, van de booster-, volume- of smooth straal genieten.

Kludi A-QAv & A-QAs; design, gebruiksgemak en comfort ultiem verenigd.

Bron: Kludi


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags