Keuco Elegance gastentoilet

Keuco Elegance

Met het Elegance-gastentoilet heeft Keuco esthetische en gelijktijdig doelgerichte oplossingen ontwikkeld voor het kleinste kamertje.

Een nauwkeurig op elkaar afgestemde inrichting voor de individuele en representatieve inrichting van gastentoiletten en kleine badkamers. Het elegante design kenmerkt zich door de harmonische verbinding van zacht afgeronde en duidelijke, geometrische vormen.

De fraai gevormde ovale wastafel met onderbouw en de lichtspiegel met horizontale verlichting vormen een smaakvol geheel. De geraffineerde clou is de lichtval omhoog en omlaag: voor sfeerverlichting en als spiegellicht.

De kleine versie van de Elegance-ééngreeps mengkraan is speciaal afgestemd op de geringe afmetingen van de wastafel. Bijzonder voordeel: door de zijdelingse bediening van de kraan blijft de kraan droog en schoon en dus ook vrij van kalkvlekken.

Keuco Elegance

Bij het openen blijkt de wastafelonderbouw verrassend ruim: een bergruimtewonder dat weinig plaats inneemt. Individuele speelruimte bieden de vier verschillende oppervlakken van de wastafelonderbouw in wit hoogglans, mat gelakt wit, antraciet en sahara.

Keuco Elegance

Ook de accessoires laten een bijzondere indruk na, zoals de handdoekring voor wandbevestiging en de naadloze esthetica zoals de lotiondispenser van kristal die met één hand te bedienen is.

Keuco Elegance

De collectie Elegancemaakt ook van het kleinste gastentoilet in een huis een indrukwekkend visitekaartje dankzij het uitstekend comfort en de prachtige uitstraling.

Keuco Elegance

Bron: Keuco


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags