Keuco Elegance: De meest succesvolle collectie accessoires ter wereld met nieuwe innovaties

Wie kent ze niet, die kleine, praktische hulpmiddelen in de badkamer?

Ze staan niet op de voorgrond, maar als ze ontbreken, merkt men het direct: waar moet de handdoek heen, de zeep, de tandenborstel?

Het zijn de accessoires die we dagelijks als vanzelfsprekend gebruiken,zonder er verder aandacht aan te besteden. Hun functionaliteit staat in het middelpunt.

Maar accessoires zijn niet uitsluitend handige begeleiders bij het dagelijks baden, maar ook het puntje op de i van de badkamerinrichting. Ze geven de badkamer een heel bijzonder cachet en bieden hem de finishing touch.

Badkamergeschiedenis
Als specialist en marktleider voor hoogwaardige badkameraccessoires heeft Keuco met de Elegance serie badkamergeschiedenis geschreven. Ze is de meest succesvolle en best verkochte badkamerserie aller tijden.

Elegance in het nieuwe design biedt nu een nog grotere keuze aan hoogwaardige, exclusieve accessoires. Want wat is nu een exclusieve badkamer zonder de bijpassende, hoogwaardige accessoires?

Ook een oudere badkamer dan door de edele accessoires worden opgewaardeerd en aan huiselijkheid winnen. De nieuwe Elegance sta-accessoires bijvoorbeeld laten zich flexibel omdecoreren en zijn tegelijkertijd altijd op de juiste plaats bij de hand.

Elegant design
Of het nu gaat om een glashouder, zeepschaal, zeepschuimdispenser of lotiondispenser: als tafelmodel overtuigen ze door hun elegante design en hun bijzondere standvastigheid omdat een rubberen inzetstuk in de voet dient als beveiliging tegen krassen en wegglijden.

Gematteerde, uitneembare kristallen elementen tonen stijl en zin voor exclusieve kwaliteit. De speciale zeepschuimdispenser zet de bijbehorende, milde waslotion bij het bedienen van het pompje om in het fijnste, crèmig-verzorgende schuim.

Twee soorten ph-neutrale schuimzeep in verschillende geuren zijn bij de levering inbegrepen. Het zeepschaaltje met uitneembare, gematteerde kristallen schaal heeft in het midden een kleine verhoging, zodat de zeep goed kan afdruppelen en drogen.

Bijzonder praktisch zijn de Elegance sta-accessoires voor baden in huurwoningen omdat gaten in de muren omwille van de montage worden vermeden.

Innovatieve lichtgeleidertechnologie
Nieuw is ook de verlichte cosmeticaspiegel als staand model. Dank zij zijn buigzame flexarm van chroom is hij in alle richtingen draaibaar en in hoogte verstelbaar. De innovatieve lichtgeleidertechnologie verenigt design en functionaliteit op een unieke manier.

Door de speciale lichttechniek kan de behuizing erg vlak gehouden worden en toch een heldere verlichting geven. De energiezuinige spaarlamp heeft een levensduur van ongeveer 15.000 uur en geeft een warm, aangenaam cosmeticaverlichting.

In plaats van de gebruikelijke 3-voudige wordt een 5-voudige vergrotingsfactor toegepast.

Zachte, halfronde lijnvoering
Als bijzonder designkenmerk van de Elegance accessoires komt de langwerpige ovaal in zachte, halfronde lijnvoering door de gehele collectie terug.

Schitterende chromen oppervlakken geven de gewelfde vormen goed weer en het solide materiaal zorgt ervoor dat de hoogwaardigheid van de accessoires ook haptisch te beleven is.

Nieuw in de collectie is ook een box voor vochtige tissues om aan de muur te bevestigen, met een edele, witte porseleinen houder die geschikt is voor alle gangbare vochtige doekjes.

Ook nieuw: een lotiondispenser voor wandbevestiging in mat opaalglas, evenals een grote en een kleine lotiondispenser voor inbouw in de wastafel of de wastafelblad.

Speciaal voor gebruik in de douche is er een lotiondispenser voor aan de muur met stolpbeker van kunststof: geen glas dat kan breken en daardoor geen
risico een verwonding op te lopen.

Douchedetail
Nog een detail in de douche: de handdouche met hoogglans witte straalschijf en traploos verstelbare douchestraal van normale tot zachte straal. Zo wordt douchen een plezier.

Als sponskorf en hoeksponskorf zijn naast de huidige witte, uitneembare kunststof inzetstukken nu ook antracietkleurige leverbaar.

De uitneembare inzetstukken zijn gemaakt van zeep- en UVresistente, breukvrije kunststof en zijn bijzonder gemakkelijk schoon te houden.

Elegante tijdloosheid, functionele gedetailleerde bijzonderheden en hoogwaardige kwaliteit: daarmee zetten Eleganceaccessoires bijzondere accenten en zorgen ze voor meer sfeer in de badkamer.

Ze verwennen de gebruiker zowel met praktische functionaliteiten als ook met hun edele look.

Bron: Keuco


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags