KEUCO EDITION 11: Architectonische creativiteit voor de badkamerinrichting

EDITION 11, het innovatieve inrichtingsconcept van KEUCO, speciaal ontwikkeld voor de hogere interieurarchitectuur dat individuele oplossingen biedt voor een creatieve en hoogwaardige inrichting van de badkamer.

Op de voorgrond staat de architectonisch georiënteerde inrichting van ruimtes. Dankzij het modulair opgebouwde concept biedt EDITION 11 maximale planningsvrijheid.

EDITION 11, ontworpen door designbureau Tesseraux + Partner, Potsdam, werd helemaal ontworpen volgens de principes van het formele minimalisme en het optimale gebruik van materiaal. Het resultaat is een synergie van optisch lichtgewicht en resourcesparende materialenefficiëntie.

Designer Dominik Tesseraux: “EDITION 11 is de perfecte symbiose van mooi en praktisch. Het is esthetica met ziel en verstand die een schat aan creatieve uitvoering openbaart.”

Grote keuze aan combinatie- en planningmogelijkheden
Kern van EDITION 11 is de wasplaats met wastafel en wastafelonderbouw. Het omvangrijke meubel- en wastafelprogramma van EDITION 11 in breedtes van 700 tot 2800 mm zorgt voor een grote keuze aan combinatie- en planningmogelijkheden.

Daarnaast zijn er nog meer meubelvarianten zoals zijtafel, onderbouw- en hoge kast die in passende rastermaten te combineren zijn tot grotere eenheden of als solitair meubel worden gebruikt.

Ook de grote keuze aan frontoppervlakken biedt talrijke opties voor de inrichting van ruimtes: zo zijn er de structuurlakken waarvan het speciale oppervlaktegevoel herinnert aan natuurlijke materialen zoals leer of textiel.

Edel houtfineer creëert een sensuele, natuurlijke sfeer. Glanzende glazen fronten zorgen voor een extravagante flair. Een hoogglanslak in pianolakkwaliteit onderstreept het edel karakter.

Doordacht tot in het kleinste detail
Het ingetogen en recht design van de EDITION 11-meubels wordt gekenmerkt door een greeploze look. De uittrekbare meubelfronten kunnen door de comfortabele Push-to-Open-techniek geopend worden.

De binnenuitrusting van de meubelen bewijst de doordachte functionaliteit tot in het kleinste detail: verschuifbare sorteereenheden zorgen voor optimale orde en overzicht. Optioneel kan de wastafelonderbouw uitgerust worden met een LED-binnenverlichting die bij het openen en sluiten automatisch in- en uitgeschakeld wordt.

Het assortiment van EDITION 11 omvat zowel keramische als Varicor-wastafels in verschillende maten en uitvoeringen. Varicor is een minerale grondstof van hoogwaardige natuurlijke mineralen en harsen, die wordt gekenmerkt door zijn zijdezacht mat en warm oppervlak.

Net als keramiek is het een zeer onderhoudsvriendelijk materiaal en voldoet het aan de hoogste normen voor duurzaamheid en hygiëne. De keramische wastafels van EDITION 11 zijn in drie afmetingen – 700, 1050 en 1400 mm – verkrijgbaar, de Varicor-wastafels worden in rastergroottes tot bis 2800 mm individueel voor de klant gemaakt.

Elegant gaat het aflegvlak vloeiend over in de kom. Als dubbele wastafel of als enkele wastafel, EDITION 11 biedt gevarieerde opties voor de individuele badkamerinrichting.

Passend bij het design heeft EDITION 11 bovendien ook uitzonderlijke spiegelkasten, spiegels, lichtspiegels, accessoires en armaturen. Daarmee biedt EDITION 11 als inrichtingsconcept van badkamerarchitectuur stimulerende, gevarieerde en veelzijdige mogelijkheden.

Bron: Keuco


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags