KEUCO EDITION 11: Accessoires met visuele lichtheid

Het ontwerp van de accessoires van EDITION 11 bekoort met een visuele lichtheid en zachte schoonheid.

Haar markante en tegelijkertijd discrete vormtaal verleent de alledaagse dingen in de badkamer een uitstekende esthetiek. De accessoires ronden het uitgebreide assortiment van het innovatieve inrichtingsconcept van KEUCO af.

Het werd speciaal ontwikkeld voor de verfijnde interieurarchitectuur en creatief uitdagende baden. Accessoires met oppervlakken van chroom in een onberispelijke kwaliteit trekken alle aandacht: slank en markant qua design, buitengewoon en verrassend qua functie, briljant en excellent qua glans van het oppervlak.

Harmonisch & sensueel
Zo is er bijvoorbeeld de perfect gevormde handdoekring: uit één stuk gemaakt, komt hier de hoge oppervlaktekwaliteit bijzonder effectief tot zijn recht. Harmonisch afgestemd in het ontwerp zijn de lotiondispenser en glashouder, een perfect passende tegenhanger.

Alle glazen inzetstukken bestaan uit bijzonder hoogwaardig en mondgeblazen glas, doorzichtig of in antracietkleurig rookglas. Hun licht conische vorm zet sensuele accenten tussen het rechtlijnige design.

Perfecte functionaliteit tot in het laatste detail toont ook de sponsmand, waarvan het hoogwaardige aluminium inzetstuk zich onderscheidt door een bijzondere vuilafstotendheid en onderhoudsgemak.

Samen harmoniëren de accessoires met de armaturen van EDITION 11 door hun zorgvuldig gecoördineerd ontwerp, dat het minimalistische minimalisme combineert met een visuele lichtheid.

Speciaal ontwikkeld voor de hogere interieurarchitectuur en ontworpen door het ontwerpbureau Tesseraux & Partner, Potsdam, omvat de uitgebreide EDITION 11 van KEUCO ook wastafels, badkamermeubels, spiegels, lichtspiegels en spiegelkasten.

Bron: Keuco


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags