Keuco Colorboards Traffic, op maat…

Met de nieuwe Colorboards Traffic biedt Keuco op maat gemaakte wasplaatsoplossingen met geïntegreerde functie-elementen zoals dispensers voor papieren handdoeken, lotiondispensers en wegwerpsysteem.

Speciaal ontwikkeld voor de openbare en semiopenbare sector zoals in kantoor- en overheidsgebouwen, restaurants en hotels bieden de Colorboards Traffic een hoge mate aan planningsvrijheid tijdens de ontwerpfase en technische veiligheid in de uitvoeringsfase.

Zelfs de moeilijkste inbouwsituaties kunnen daardoor perfect worden gepland, de desbetreffende ruimtelijke situatie individueel aangepast.

Op maat gemaakt
De Colorboards Traffic worden individueel op maat gemaakt: als nis, halve nis of loshangend. Door middel van optionele compensatie-elementen aan de zijkant kunnen bouwkundige oneffenheden probleemloos worden geëgaliseerd.

Het krachtig verzonken, ronde onderbouwbekken van onderhoudsvriendelijk keramiek kan flexibel worden geplaatst en maakt een perfect geïntegreerde inbouw mogelijk zonder het kleinste randje, hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken.

Esthetische oplossingen voor comfortabele functies
Als alternatief kunnen ook de opzetwastafels van de series Elegance of Edition 300 worden gekozen. De Colorboards Traffic bieden daardoor veel praktische aflegvlakken.

Geïntegreerde dispenser voor papieren handdoekjes en tissues, in combinatie met het wegwerpsysteem zijn esthetische oplossingen voor comfortabele functies.

De dispenser voor papieren handdoekjes met schuifladentechniek kan gemakkelijk van boven af worden gevuld en biedt voldoende plaats aan alle standaard papieren handdoekjes.

Door de wegwerpschacht valt het gebruikte papier in de opvangbak met uitneembare binnenkorf. De opvangbak van glas is uitgevoerd in de passende Colorboard kleur.

Combinatie met Elegance
De Colorboards Traffic kunnen worden gecombineerd met de Elegance eengreeps mengkranen en het Elegance sensorarmatuur. Dank zij de verlengde uitloop biedt ook de Plan eengreeps mengkraan een bijzonder hoog comfort.

De voor het schoonmaken benodigde zeep levert de ingebouwde lotiondispenser, naar keuze voor vloeibare of schuimzeep.

Vooral de zeepschuimdispenser maakt gebruik van de daarbij behorende milde waslotion bij het bedienen van het pompje in het fijnste, crèmig-verzorgende schuim en maakt het wassen tot een belevenis.

Twee soorten ph-neutrale schuimzeep in verschillende geuren zijn bij de levering inbegrepen.

Voldoet aan de hoogste eisen
De Colorboards Traffic van Keuco voldoen voor de openbare en semiopenbare sector aan de hoogste eisen met betrekking tot functionaliteit en esthetica, hygiëne en gemakkelijk onderhoud, evenals belastbaarheid en duurzaamheid.

Zo zijn de Colorboards gemaakt van glas en verkrijgbaar in de actuele kleuren antraciet, rood, groen, violet en wit en bieden ze daardoor speelruimte voor een brede kleurenschakering in de individuele vormgeving van ruimtes.

Ook andere RAL-kleuren worden op verzoek van de klant gemaakt. De glazen onderkant wordt door middel van zeefdruk in kleur bedrukt en de speciale esthetiek van het glas biedt een fascinerende spanning tussen transparantie en kleur.

Gemakkelijk te onderhouden en vuilafstotend
Het op de rugzijde gekleurde glas van de Colorboards kenmerkt zich door een bijzondere glansdiepte, is gemakkelijk te onderhouden en is vuilafstotend. Op het gladde en harde glazen oppervlak kan zich geen vuil afzetten.

Tegelijkertijd biedt het anorganische materiaal geen voedingsbodem voor bacteriën en ziektekiemen. Daardoor voldoen de Colorboards aan de hoogste hygiënevereisten.

Veiligheidsglas
Alle Colorboards zijn gemaakt van 10 mm sterk veiligheidsglas. Veiligheidsglas is bijzonder temperatuurbestendig en vertoont een verhoogde weerstand tegen slaan en stoten, evenals buigtrekvastheid.

Voor een complete en op elkaar afgestemde wasplaatsvormgeving biedt Keuco ook in de breedte op maat gemaakte lichtspiegels in drie hoogtes.

Een in het oog springende bijzonderheid van de verticale verlichting aan de buitenkant is de tweezijdige uitstraling van het licht naar links en rechts.

De beide verlichtingstypes dienen aan de ene kant als spiegellicht en aan de andere kant als ruimtelicht en kunnen gescheiden van elkaar worden geschakeld.

Voor de atmosferische ruimteverlichting is de tl-lamp voor het ruimtelicht optioneel in rood verkrijgbaar en dit geeft zo ook via het licht een kleurrijke vormgeving aan de badkamer.

Bron: Keuco


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags