Kermi designradiator met slimme accessoires

De nieuwe Kermi radiator uit de serie Fedon kenmerkt zich door vlakke en rechte lijnen. Daarnaast heeft deze radiator een unieke functionaliteit door op een slimme manier accessoires te combineren met de radiator.

Deze unieke functie zit verborgen in de speciale ‘accessoirevoeg’ die in deze designradiator is geïntegreerd. In deze gleuf kan men naar keuze diverse accessoires bevestigen, bijvoorbeeld een spiegel, handdoekhouder of verlichting. Een ander uniek accessoire die men op de Kermi Fedon radiator kan bevestigen is de unieke planchet of kies bijvoorbeeld voor de praktische kledinghanger voor uw badjas.

Uiteraard is deze strakke verwarming ook te verkrijgen zonder de accessoirevoeg. De Kermi radiator met zijn strakke uiterlijk past goed in iedere moderne badkamer maar is uiteraard ook toe te passen in de hal, keuken of slaapkamer. De bevestiging en de aansluiting blijven bij dit verwarmingselement buiten zicht waardoor deze zo mogelijk een nog strakker uiterlijk krijgt. De temperatuur is gemakkelijk in te stellen door het wieltje dat mooi in het design is opgenomen aan de onderzijde van de radiator.

Geef een reactie


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags