Keramag Preciosa II: designklassieker krijgt vervolg

De badkamerserie ‘Preciosa’ van Keramag is al ruim 40 jaar de maatstaf voor een tijdloos moderne vormentaal.

Door de opvallende combinatie van rechthoekige buitenvormen en cirkelronde binnenvormen hebben de Preciosa-wastafels zich internationaal op de kaart gezet als designklassiekers.

Nu introduceert Keramag een duidelijke vernieuwing van deze bijzondere serie, die door architecten en projectontwikkelaars ook graag wordt ingezet voor de inrichting van representatieve badkamers en sanitaire ruimten. De bestaande Preciosa-wastafel blijft vanzelfsprekend ook leverbaar.

Herintroductie
In het kader van de herintroductie hebben de ontwerpers van Keramag nieuwe wastafels met een gereduceerde voorsprong en dito vormgeving ontwikkeld. De bekende verzonken kraanbank van de wastafel is bewust achterwege gelaten.

Het nieuwe wandcloset en –bidet zijn qua design perfect afgestemd op de wastafels, voor een harmonieus totaalbeeld. Preciosa II wordt gecompleteerd door nieuwe meubels.

Programma
Preciosa II biedt een fontein (400×280 mm) met kraangat aan de rechterzijde, en wastafels (met kraangat en overloop) in de afmetingen 600×500 en 900×500 mm. De wastafels kunnen aan beide zijden worden voorzien van handdoekhouders.

Het keramische programma omvat verder een wandcloset (diepspoel), een closetzitting met softclose dempingsmechanisme en een wandhangend bidet.

Wastafelmeubel
Ter afronding biedt Preciosa II nieuwe wastafelonderkasten (600 en 900 mm), een onderkast voor het fontein (400 mm) en een hoge kolomkast (400x1700x300 mm). Deze zijn uitgevoerd in hoogglans wit.

De meubels zijn allen in verstek afgewerkt, wat zorgt voor een bijzonder hoogwaardig karakter.

‘KeraTect’
Alle keramische producten zijn ook verkrijgbaar in het vuilwerende glazuur ‘KeraTect’, waarop de fabrikant een garantie biedt van 30 jaar.

Bron: Keramag


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags