Keramag Gastentoilet

Naast de badkamer, is juist ook de toiletruimte in toenemende mate een aandachtspunt voor sanitairspecialisten, architecten en projectontwikkelaars.

Zeker nu vele woningbezitters ervoor kiezen (nog) niet te verhuizen maar de bestaande woning te renoveren, is er veel aandacht voor het inrichten van een representatief en comfortabel (gasten)toilet.

De toiletruimte is tenslotte een belangrijk visitekaartje. Niet alleen binnen de eigen woning, maar zeker ook in de zakelijke omgeving.

Keramag biedt een zeer uitgebreide keuze voor de inrichting van de toiletruimte. Rekening houdend met beschikbare ruimten, budget en stijlvoorkeur.

Nieuwe brochure
Voor een compleet overzicht van alle mogelijkheden heeft Keramag een nieuwe brochure Gastentoiletten ontwikkeld.

Deze 48-pagina tellende brochure geeft inzicht in de vele mogelijkheden voor het ruimte-economisch inrichten en installeren van de toiletruimte met de speciaal daartoe ontwikkelde producten en series.

Creatieve voorbeeldopstellingen
Hiertoe behoren ondermeer de series „Visit“, „Flow300“, „Joly“, „Fidelio“, „Silk“, „Cassini“, „4U“, „Renova Nr. 1 Plan“, „Renova Nr. 1“ en „Renova Nr. 1 Comprimo“.

In de brochure worden vele creatieve voorbeeldopstellingen getoond, in verschillende stijlen, prijsklassen en voor verschillende ruimten.

De series voor de inrichten van het (gasten)toilet bieden niet alleen keramische producten als fonteinten, closets en urinoirs.

Accessoires

Ook tot in de details afgestemde producten als onder- en zijkasten, lichtspiegels, aflegplateaus, handdoekhaken en –houders, toiletgarnituren en overige accessoires behoren tot het totaalprogramma.

Daarmee laat ook een zeer compacte ruimte zich inrichten tot een echt visitekaartje, waarin comfort, functie en design de boventoon voeren.

Bron: Keramag


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags